Business College

Praktische informatie

Lees alles over kosten, inschrijven en introductie. Ontdek of Business College iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Omdat Windesheim Business College (nog) geen zelfstandige hbo-opleiding is, zul je je via Studielink moeten inschrijven bij de studierichting die jouw voorkeur heeft. En die de werkwijze van WBC hanteert. Schrijf je bij voorkeur voor 1 juni in via Studielink.

Lees meer over inschrijven bij Business College

Open dag

Als het Business College je nieuwsgierigheid prikkelt, kom dan naar onze open dag. Daar kun je al je vragen stellen en nog beter te weten komen of ons college bij jou past.

Meld je aan voor de open dag

Studiekosten

Als student betaal je jaarlijks collegegeld. Daarnaast zijn er nog wat variabele kosten, bijvoorbeeld voor studiemateriaal en studieboeken. Hou ook rekening met extra kosten voor excursies.

Lees meer over de studiekosten

Contact

Wil je meer weten over Business College van Windesheim, neem dan contact op met Hans Baltjes via businesscollege@windesheim.nl of 0900 - 8899.

Bekijk alle contactmogelijkheden

Studeren met een functiebeperking

Studeren is voor iedereen, vinden wij op Windesheim. En dus ben je met een functiebeperking van harte welkom! Een goede start is belangrijk om te voorkomen dat je straks onnodige studievertraging oploopt, meld een functiebeperking daarom op tijd. 

Wil je hier meer over weten?  

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check

Proefstuderen bij het Business College

Kom ervaren hoe het écht is om te studeren bij het Business College. Dit staat op het programma om te doen:
• Introductie door leercoach
• Deelname aan het WBC-Learning Café
• Gesprek met huidige WBC-student

Meld je aan

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.