Business College

Iets voor jou?

Windesheim Business College is er voor iedereen die iets met economie, logistiek, sales, marketing, communicatie, HRM, financiële of fiscale dienstverlening wil op hbo-niveau. Maar zoals bij alles moet het wel bij je passen.

Herken jij jezelf?

Onderstaande vragen helpen je om inzicht te krijgen of het Business College wat voor je is.

  • Ben je een onafhankelijke geest? Iemand met een kritische blik?
  • Heb je behoefte aan de vrijheid om zelfstandig keuzes te kunnen maken?
  • Ben je iemand die nieuwsgierig is naar het onbekende? 
  • Heb jij interesse in iets met economie en andere gerelateerde onderwerpen??
  • Zet jij je tanden graag in onderwerpen die jij interessant vindt?
  • Denk je graag ‘out of the box’ en sta je open voor andere oplossingen?
  • Ben je gedreven en toegewijd om jouw einddoel te behalen?
  • Durf je afspraken met jezelf te maken over wat je gaat doen?

Kun je de meeste vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan is Business College van Windesheim misschien wel de omgeving waar jij succesvol richting kunt geven aan je toekomst.

Er wordt extra veel zelfstandigheid verwacht van de studenten. Als in het verleden is gebleken dat je vrijheid niet bij je past, dan is het verstandig een reguliere opleiding te kiezen. WBC past het best voor studenten die eigen initiatief en doorzettingsvermogen tonen en contentieus zijn.

Windesheim Business College is geschikt voor fulltime studenten, maar ook voor deeltijd studenten naast hun huidige baan.

Elke dag Open dag

Weten of Business College bij je past? Bij Windesheim is het elke dag Open dag! We staan 24/7 voor je klaar om je te helpen met je studiekeuze. Bekijk hier alle opleidingspresentaties, stel je vraag aan een docent, praat met onze (oud-)studenten of proef de sfeer op de campus.

Ga naar alle informatie

Bekijk onze voorlichtingsvideo!

Nieuwsgierig naar Business College? Bekijk dan onze opleidingspresentatie.

'Dit past goed bij mij!'

Sven (22 jaar) is in september 2018 begonnen bij het Business College. 'De vrijheid en zelfstandigheid die je bij het Windesheim Business College krijgt, was belangrijk voor mijn keuze. Het zelf bepalen van je studieroute en de manier waarop jij denkt je studiepunten te halen, sprak mij aan.' En hoe gaat het nu? Lees hier de ervaring van Sven