Business College

Contact

Als Windesheim Business College je interesseert, wil je er natuurlijk meer over te weten komen. Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op

 

Voor vragen over Business College kun je terecht bij Hans Baltjes via:

E-mail: businesscollege@windesheim.nl

Tel: 0900 - 8899

 

Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden, de begeleiding en alles waar jij maar vragen over hebt. En hij is natuurlijk heel benieuwd naar jouw interesses en motivaties.

 

Wil je een student spreken, op de hoogte blijven en/of een inkijkje krijgen? Volg ons dan op Instagram: @windesheimbusinesscollege.

 

Kom naar de open dag

Je kunt Hans en anderen ook persoonlijk ontmoeten: kom naar de eerstvolgende open dag en maak kennis met Windesheim Business College.

 

Meld je aan voor de open dag

Ontmoet ons op social media

Wil je ons een vraag stellen, up to date blijven over alles wat met Windesheim te maken heeft, de sfeer op de campus proeven en/of zien en horen hoe studenten het bij ons vinden? Check ons dan op social media!

 Facebook: Volg ons op Facebook voor verhalen van studenten, studietips, campusnieuws, vlogs en meer.

Snapchat Snapchat: Onze eigen studenten geven in bepaalde periodes een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen. Kijk snel wanneer je onze studenten kunt volgen.

Instagram Instagram: Op @hogeschoolwindesheim zie je vooral wat er op en rond de campus gebeurt.

Ga naar de Twitterpagina van Windesheim Twitter: 
Via @windesheiminfo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen. Heb je een vraag? Die kun je stellen via @wh_webcare.

Ga naar het Youtube kanaal van Windesheim YouTube: 
Naast video’s van opleidingen vind je op ons YouTube-kanaal vlogs en algemene video’s over Windesheim.