Bedrijfskunde

Praktische informatie

Lees alles over kosten, inschrijven en introductie. Ontdek of de opleiding iets voor je is. Wij hebben activiteiten en tools die je helpen.

Inschrijven

Is Bedrijfskunde de studie voor jou? Schrijf je dan voor 1 mei in via Studielink. Door je op tijd in te schrijven kunnen wij een optimale leeromgeving en praktijkleerplaatsen bieden.

Schrijf je in voor Bedrijfskunde

Studiekosten

Als student betaal je jaarlijks collegegeld. Daarnaast zijn er bij Bedrijfskunde nog wat variabele kosten bijvoorbeeld voor studiemateriaal en studieboeken. Hou ook rekening met extra kosten voor excursies.

Bekijk de studiekosten voor Bedrijfskunde

Studievoorlichting

Op onze open dag krijg je een beeld over de opleiding als geheel. Tijdens Meelopen of een Matchingsdag kun je je nog meer verdiepen in de opleiding Bedrijfskunde. Kom je langs?

Lees meer over onze voorlichtingsactiviteiten

Toelating

Een mbo-, havo- of vwo-diploma op zak? Dan mag je de opleiding volgen. Je bent toelaatbaar met een mbo-diploma niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding.

Check of je aan de toelatingseisen voldoet

Bedrijfskunde in deeltijd

Denk jij erover om je bachelorstudie te combineren met je baan? Kijk dan eens bij onze deeltijdopleiding Bedrijfskunde en ontwikkel je in vier jaar tot een allround en pragmatische organisatie- en managementdeskundige.

Kijk voor meer informatie bij Bedrijfskunde deeltijd

Studeren met een functiebeperking

Studeren is voor iedereen, vinden wij op Windesheim. En dus ben je met een functiebeperking van harte welkom! Een goede start is belangrijk om te voorkomen dat je straks onnodige studievertraging oploopt, meld een functiebeperking daarom op tijd. 

Wil je hier meer over weten?  

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check

 

Meelopen bij Bedrijfskunde?

Heb je het gevoel dat de hbo-opleiding Bedrijfskunde iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen. Samen met andere kandidaten loop je een dag mee met de reguliere lessen. Je wordt gedurende de dag begeleid door studenten van de opleiding. Dan kun je gelijk al je eventuele vragen stellen aan de studenten. Daarnaast maak je kennis met Windesheim door een rondleiding.

Meld je aan

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Blijf op de hoogte per mail

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open dagen en nieuwe opleidingen, maar ook over leuke weetjes. Bijvoorbeeld studentenprojecten, nieuws over onze Campus of hulp bij je studiekeuze. Wil jij op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.