Bedrijfskunde

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Bedrijfskunde in Zwolle kennen tijdens de Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen te je ontdekken of de opleiding Bedrijfskunde bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding, neem een kijkje in de sportzalen en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen

Heb je het gevoel dat Bedrijfskunde in Zwolle iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen! Je wordt gekoppeld aan een student en volgt een aantal colleges. Daarnaast krijg je een rondleiding om de Windesheim-campus beter te leren kennen. 

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Kom dan naar een matchingsdag. Er zijn deze dag allerlei activiteiten en je maakt nader kennis met de opleiding, andere aanmelders en studenten van de opleiding. Heb je er na de matchingsdag zin in om te beginnen en zie je jezelf vanaf september hier tussen je medestudenten rondlopen? Fijn! Je bent van harte welkom bij Windesheim. Nog twijfels? Praat er dan over met de studiebegeleider of decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. Je krijgt een uitnodiging voor een matchingsdag na je aanmelding voor de opleiding. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.