Studenten CALO

Open dag en Meelopen

Leer Windesheim én de opleiding Sportkunde in Zwolle kennen tijdens de Open dag of kom Meelopen.

Open dag

Onze studenten en docenten helpen te je ontdekken of de opleiding Sportkunde bij je past. Bezoek tijdens de Open dag een voorlichting om een beter beeld te krijgen van de opleiding, neem een kijkje in de sportzalen en stel gerust vragen aan de docenten en studenten. Zij kunnen je goed vertellen wat je kunt verwachten van de studie.

Meld je aan voor onze eerstvolgende Open dag

Meelopen

Heb je het gevoel dat Sportkunde in Zwolle iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan een keertje meelopen! Je wordt gekoppeld aan een student en volgt een aantal colleges. Daarnaast krijg je een rondleiding om de Windesheim-campus beter te leren kennen. Je kan je hier inschrijven voor de meeloopdagen. Na 31 januari worden de meeloopdagen voor het tweede deel van het cursusjaar vrijgegeven.

Meer info over meelopen

Matchingsdag

Heb je je aangemeld en wil je na de zomer zonder twijfels aan je studie beginnen? Tijdens de dag van het bewegingsassessment is er de mogelijkheid om met studenten en docenten van de door jou gekozen opleiding te praten. Heb je na deze dag nog twijfels? Praat er dan over met de decaan van de opleiding of iemand van ons Studiesuccescentrum. 

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Kom je er toch niet uit bij de keuze voor een opleiding? Bekijk onze tips bij ontdek, verzamel, check.