Twee studenten buiten die lachen

Sport Bewegen en Ondernemen (2-jarige Associate degree)

Voltijd associate degree

Windesheim is voornemend om deze Associate degree aan te bieden in Almere en Zwolle vanaf september 2020. Instemming van de NVAO is aangevraagd.

Sport, Bewegen en Ondernemen

In deze Ad-opleiding verdiep je je in thema's als: Wat is een uitdagend sportklimaat? Hoe stimuleer je (meer) sportplezier onder jongeren en hoe coach je trainers op dit vlak? Wil jij sportondernemer worden? Dan ontwikkel je skills om na je studie ondernemend in te spelen op nieuwe sportieve uitdagingen.

Jouw toekomst

Na de opleiding kun je onder andere aan de slag bij sportorganisaties en gemeenten, waar je vraagstukken beantwoordt op het vlak van sportplezier en kwaliteit van sportaanbod. Je kunt ook werken als verenigingsadviseur of clubkadercoach. Of je kunt als sportondernemer je eigen onderneming oprichten.

Wat is een Associate degree?

Een Associate degree is een tweejarige praktijkgerichte opleiding. In twee jaar leer je precies wat er in de praktijk toe doet en wat jij nu en straks in je werk nodig hebt. De theorie die je leert, sluit goed aan bij de praktijk en je leert alles direct toe te passen. Na afronding ontvang je een wettelijk erkend hbo-diploma: de Associate degree.  

Lees meer over de Ad

Blijf op de hoogte

Windesheim wil graag de Ad Sport, Bewegen en Ondernemen starten. Hiervoor is instemming nodig van de NVAO. De aanvraag voor accreditatie is ingediend. Naar verwachting rondt de NVAO haar beoordelingsproces omstreeks maart 2020 af. Pas na een positief besluit zal Windesheim de opleiding aanbieden. Tot die tijd kun je je niet aanmelden via Studielink. Wil je meer weten?
Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte