Deeltijd studies, duale opleidingen en post-hbo opleidingen. Coaching en Supervisie. Hogeschool Windesheim.

Win een studie!

Doe een studie naast je baan

Met meer dan 200 motivaties was de keuze voor de jury niet gemakkelijk. Maar de winnares is bekend!

Marieke!!

Marieke Crezee is de winnares van de wedstrijd 'Win een studie'. Zij wint € 2.500,- om te besteden aan een studie bij Windesheim. Ze kiest voor de cursus Gerontologie, omdat die haar voort kan helpen in haar werksituatie. In het kennismakingsfilmpje vertelt Marieke meer over haar achtergrond en geeft ze haar motivatie:   

 

Schriftelijke motivatie Marieke

Marieke heeft destijds haar motivatie schriftelijk doorgegeven. Ben je benieuwd naar deze motivatie? Je leest deze hieronder:  

Marieke 'Ik wil me graag specialiseren in Gerontologie'

Bekijk de motivatie van Marieke 

'Wat een leuke winactie en wat zou ik graag de cursus Gerontologie doen! Als adviseur openbare ruimte bij de gemeente BrummenMarieke houd ik me bezig met de inrichting van de buitenruimte. Iedereen maakt hier gebruik van en elke gebruiker heeft zijn eigen eisen en wensen. De gebruikersgroep ‘senioren’ wordt steeds groter. Dit is een diverse groep, sommigen hulpbehoevend en anderen nog vitaal, met elk hun eigen behoeftes. Deze groep heeft mijn interesse en ik wil me graag specialiseren op dit gebied. Het is mijn ambitie om als adviseur bij projecten betrokken te zijn om de belangen van deze groep, samen mét de senioren, te behartigen. Senioren worden mobieler door het gebruik van hulpmiddelen zoals een rollator en een e-bike en kunnen hierdoor langer thuiswonen en meedoen in de maatschappij. Een positieve ontwikkeling want het moet voor iedereen mogelijk zijn om mee te doen. Doordat de groep senioren groeit en mobieler wordt, is het belangrijk hier extra aandacht voor te hebben. Vragen waar ik graag meer over wil leren zijn: hoe leven senioren, wat is belangrijk voor hen, welke behoeftes hebben zij, waar lopen ze tegenaan en hoe kan hun leefomgeving ‘seniorproof’ worden ingericht? Deze kennis kan ik goed gebruiken in mijn huidige functie en sluit ook goed aan bij mijn ambitie om mij meer te specialiseren in dit onderwerp. De cursus Gerontologie is een mooie kans om mij verder te verdiepen in dit onderwerp.' 

Drie genomineerden

Begin mei heeft de jury uit de 200 inzendingen drie genomineerden geselecteerd; Marieke, Daphne en Niels. Marieke is de winnares omdat de jury geraakt was door haar motivatie waarin ze goed duidelijk maakt hoe een studie invulling kan geven aan haar huidige werksituatie. 'Het is een zeer gewaagde - maar 'toekomstproof' - om vanuit ruimtelijke ontwikkeling jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van gerontologie. De bevolking van Brummen zal over enkele jaren zien hoe jij hebt geïnvesteerd in kennis', aldus de jury. Ook Daphne en Niels werden geroemd om hun motivatie. Daarom zijn zij niet met lege handen naar huis gegaan. Zij hebben een studievoucher ter waarde van € 500,- ontvangen om te besteden aan een studie bij Windesheim.

Filmpjes Daphne en Niels

Benieuwd naar de kennismakingsfilmpjes van Daphne en Niels? Bekijk ze hieronder:

Filmpje Daphne


Filmpje Niels