Instagram en Snapchat

Volg onze studenten via Snapchat of Instagram

Hoe ziet studeren eruit bij Windesheim? Wat doe je als student op een dag? Via Instagram of Snapchat krijg je een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen.

Instagram

Te volgen via:
@hogeschoolwindesheim

Wil je de sfeer op de campus proeven, check ons dan op Instagram.

Themaweken
Tijdens themaweken nemen studenten de Instagram Story van Windesheim over.
In die week lichten we een bepaald onderwerp uit, zoals de overstap van mbo naar hbo of het leven van eerstejaars studenten

  • 1 - 5 april: Voorbereidingen op de Open dag van 5 april
  • 8 - 12 april: Zwolle Studentenstad
  • 15 - 18 april: Vraag maar raak! - Studenten beantwoorden allerlei vragen over studeren op Windesheim

Snapchat

Te volgen via: 
Windesheimzw

Studenten van verschillende opleidingen geven je een kijkje in hun studentenleven. 
Je kunt ze iedere dinsdag en donderdag volgen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat nemen zij je mee in hun belevenissen en beantwoorden ze al je vragen over hun studie en Windesheim.

Hieronder zie je wie je de komende tijd via Snapchat kunt volgen:


Maart

Dinsdag 2 april 2019

Selin Kasapoglu

PABO

   
Donderdag 4 april 2019

Romy Kooman

Journalistiek

Hoi! Ik ben Romy Kooman, ik ben 17 jaar. Ik studeer Journalistiek en zit in jaar 1. Ik ben redelijk creatief; mijn hobby’s zijn dan ook lezen, tekenen, schrijven, schilderen, fotograferen en fotobewerking. Ik woon in Biddinghuizen en deed voor het HBO de HAVO aan het Ichthus College in Dronten. Later wil ik graag documentaires maken voor het National Geographic of RTL. 

Snapchat foto Romy Kooman
Dinsdag 9 april 2019

Anne-Lynn Knol

Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding

Heey, mijn naam is Anne-Lynn Knol, 19 jaar en ik doe de Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding. Ik vind het supertof om te sporten, muziek maken/ luisteren, maar ik vind het ook heerlijk om met vrienden en familie te zijn. Ben jij nou benieuwd naar hoe het er aan toe gaat bij mij op de Calo, volg dan op 9 april de Windesheim Snapchat. Foto Anne-Lynn Knol Snapchat
Donderdag 11 april 2019

Lois Bron

Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit

Hallo! Mijn naam is Loïs (18) en ik ben tweedejaars student Ruimtelijke Ontwikkeling-Mobiliteit. Een opleiding die zich bezighoud met alle vormen van infrastructuur en alle soorten verplaatsingen van de mens.
Dit is een opleiding waarvan er maar weinig het bestaan weten en is dus ook erg kleinschalig. Zelf ben ik erg enthousiast over de opleiding en kan niet wachten dit met jullie te delen!
 Snapchat Lois Bron
Dinsdag 16 april 2019

Tijs Berkenbosch

Elektrotechniek

  Foto Tijs Berkenbosch
Donderdag 18 april 2019

Nena Arends

International Business

Mijn naam is Nena (20). Ik ben 2e jaars student International Business and Languages. Mijn studie bestaat uit economische en juridische vakken en natuurlijk de talen Engels, Duits en Spaans. Ik hoor bij de laatste lichting van deze opleiding; in september is de opleiding International Business van start gegaan. Wil je hier meer over weten? Ik laat het je graag zien tijdens mijn Snapchatdag! Snapchat foto Nena Arends