Studiekeuze

Kan ik hulp krijgen bij het vinden van een studie?

Ja, je hebt bij Windesheim verschillende mogelijkheden. Je kunt een gesprek aanvragen met een loopbaancoach en je kunt een van onze open avonden bezoeken. Kijk daarvoor op de pagina Hulp bij loopbaan- en studiekeuze.

Wanneer zijn de open avonden?

Windesheim organiseert meerdere open avonden per jaar. Kijk voor de meest actuele informatie op de open avond-pagina.

Wat kan ik verwachten op een open avond?

Op de open avond krijg je voorlichting over allerlei opleidingen die je kunt volgen als je werken en studeren combineert, of als je in deeltijd studeert. Tijdens een open avond zijn de deeltijd hbo-opleidingen, Associate degrees, post-hbo-opleidingen, masters en cursussen vertegenwoordigd. Er worden onder andere klassikale voorlichtingen gegeven en op de informatiemarkt kan je terecht met al je vragen. Kijk hier voor meer informatie en het programma.

Welke opleidingen zijn aanwezig op een open avond?

Dit verschilt per open avond, ongeveer 6 weken voor een open avond is deze informatie bekend. Houd hiervoor de open avond-pagina in de gaten.

Moet ik per se aangeven welke opleiding ik wil bezoeken op een open avond? Ik wil me juist breed oriënteren

Ons aanmeldsysteem vraagt inderdaad om een keuze te maken voor een opleiding, alleen dan kan de aanmelding afgerond worden. Wij adviseren je in dit geval dan een opleiding te kiezen die het dichtst bij je interesse ligt.

Hoe kan ik me aanmelden voor loopbaancoaching?

Op deze pagina kan je je aanmelden voor loopbaancoaching, onder het kopje ‘Aanmelden’

Ik heb een vraag over een opleiding en zou graag met hen in contact willen komen, hoe doe ik dat?

Onze medewerkers van het Windesheim Informatie Centrum kunnen je in contact brengen met een collega van een de opleiding, vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 0900-8899.