Coronavirus

Wil je meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus op Windesheim? Hieronder lees je alle informatie.

Laatste update

Tot en met 5 juni vervallen alle onderwijsactiviteiten op de locaties in Almere en Zwolle. Lees hier de laatste update. Wij bieden tot en met 5 juni ons onderwijs alleen online en op afstand aan.

Windesheim volgt zoveel mogelijk de landelijke richtlijnen omdat we willen meewerken aan het tegengaan van de verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland. Wat betekent dit:

  • Er zijn geen lessen en ook geen toetsen op de locaties in Almere en Zwolle.
  • Alle in- en externe evenementen worden tot en met 1 juni afgelast
  • Studenten verzoeken we zoveel mogelijk thuis te studeren en niet naar de locaties van Windesheim te komen.
  • We bieden daar waar mogelijk het onderwijs digitaal aan.

In verband met de afwezigheid van studenten en medewerkers in onze gebouwen, hebben we mede vanwege de veiligheid besloten om tijdelijk een aantal gebouwen te sluiten. De gebouwen C en F blijven open. Als je naar Windesheim wilt, kun je naar binnen via de receptie in C (hoofdgebouw) en je daar even registreren zodat we weten wie en hoeveel mensen aanwezig zijn.

Lees hier het hele nieuwsbericht

Q&A

De ontwikkelingen rondom corona gaan snel. Daarbij willen we je zo goed mogelijk informeren. Bekijk in onze Q&A alle meest gestelde vragen voor huidige en aankomende studenten.

Open de Q&A

Wat betekent dit voor onze voorlichtingen?

We gaan online! Dat betekent dat we onze open dag- en avond bij jou thuis houden. Hoe?

Lees hier alles over de online open dag voltijd
Lees hier alles over de online voorlichting deeltijd

Meer weten?

Kijk voor een overzicht van veelgestelde vragen over het coronavirus en het hoger onderwijs op de website van de rijksoverheid. Je kunt het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen als je een vraag hebt over het virus.

Voor vragen over Windesheim kun je ook terecht bij het Serviceplein, 088 – 469 9911 (zaterdag van 9:30 - 16:30 uur), WhatsApp: 06-51423256 en info@windesheim.nl

In tijden van corona...

...delen we graag ervaringsverhalen! Studeren en werken doe je bij Windesheim nu volledig online. In deze serie delen studenten en medewerkers hoe zij dit ervaren.

Jaap, docent Sportkunde:

 Via Teams probeer ik contact te houden met de studenten. Niet alleen communiceren, maar ook vragen beantwoorden. Ik wil ze het gevoel geven dat we ze volgen, ze vooral niét vergeten en dat ze er nog steeds bij horen.

Lees hier zijn hele verhaal

Gerrit, afdeling Informatie Voorzieningen en Techniek (IVT)

Ik doe hier nog samen met mijn collega’s ICT ondersteuning op de werkplek en behandelen meldingen die van onze collega’s thuis naar ons doorgezet worden.

Lees hier zijn hele verhaal

 

Meer verhalen lezen zoals deze?

Ga naar alle ervaringsverhalen