Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Opleiding niet gevonden

Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleiding niet gevonden

Wat nu?

Helaas! De opleiding die je zoekt, biedt Windesheim niet (meer) aan. Wat nu? Niet getreurd. De kans is groot dat je bij Windesheim alsnog de studie vindt die past bij jouw wensen, ambities en persoonlijke situatie. Bekijk verderop deze pagina ons ruime deeltijdaanbod per interessegebied. Weet je juist nog niet zo goed welke studie jou op het lijf geschreven is? Neem dan deel aan onze voorlichtingsactiviteiten of bekijk hoe we je kunnen helpen bij het maken van een studiekeuze. 

Voorlichtingsactiviteiten     Hulp bij studiekeuze

Heb je vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Overzicht interessegebieden

Windesheim biedt bachelors, Associate degrees, modules, cursussen, post-hbo's en masters aan in negen interessegebieden:  

Jij hebt een passie voor bewegen en sport, misschien wel in combinatie met onderwijs of met gezondheid en welzijn. Jij wilt ontdekken hoe je om moet gaan met groepsdynamiek, hoe je een school sportief en gezond kunt maken en houden of hoe je iemand door beweging zich beter kan laten voelen. Wil jij de persoon centraal stellen en niet het systeem? Dan ben je bij hogeschool Windesheim aan het juiste adres. In het interessegebied Bewegen en Sport vind je een grote diversiteit aan opleidingen op verschillende niveaus; van een tweejarige Associate degree, tot een flexibele bachelor- en masteropleiding. Van losse cursussen tot gerenommeerde post-hbo-opleidingen. Neem een kijkje binnen dit interessegebied als dit is wat je zoekt!

 

Check onze studies op het gebied van bewegen en sport

 

Doet iemand vaak een beroep op jou? Maak er je beroep van! Jij werkt graag met mensen of teams die een uitdaging hebben en je wilt hen een handje helpen om verder te komen. Of je nou gaat voor het helpen van een individu die knelpunten ondervindt in zijn werk- of thuissituatie, je liever een team naar een hoger niveau van samenwerking coacht, wanneer je je bezig wilt houden met ethische dilemma's óf wanneer je voorkeur uitgaat naar een persoonlijke begeleiding van mensen in werksituaties. In het interessegebied Coaching en Supervisie vind jij wat bij je past! 

 

Bekijk alle studies binnen coaching en supervisie

Lonkt de financiële wereld of zijn complexe vraagstukken binnen een organisatie een uitdaging voor je waarvan je handen meteen beginnen te jeuken om ermee aan de slag te gaan? Dan zijn de studies binnen het interessegebied Economie, Management en Recht precies wat jij zoekt! Dit interessegebied biedt meerdere opleidingen zoals Accountancy, Bedrijfskunde en Officemanagement. Maar ook branche gerelateerde studies zoals Pedagogisch Management Kind en Educatie en een Lerarenopleiding Economie. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

 

Ga naar alles studies binnen economie, management en recht

Ben jij diegene die het verschil gaat maken voor ouderen die je ouders kunnen zijn, of werk je liever met jongeren? Ga jij cliënten met een licht verstandelijke beperking helpen bij verslavingsproblemen, of heb je er zelf vroeger mee te maken gehad en wil jij je ervaringen omzetten naar deskundigheid om anderen te helpen? Binnen het interessegebied Gezondheid en Welzijn vind je voor al deze onderwerpen een opleiding. En er zijn er nog veel meer, want dit interessegebied is erg breed! Heb jij het in je om voor mensen te zorgen?

 

Bekijk al je opties op het gebied van zorg en welzijn

Ben jij in staat om mensen intrinsiek te verbinden en kun jij eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen om gezamenlijke dromen en doelen te realiseren? Als leider concentreer jij je op de toekomst, zie je ontwikkelingen en heb jij een visie op hoe je de organisatie kunt meenemen naar toekomstige uitdagingen. Waar veel mensen geloven dat leiders worden geboren en niet gemaakt, zijn wij ervan overtuigd dat je leidinggeven gewoon kunt leren. Ben jij een leider in spé?

 

Check je opties binnen het interessegebied Leiderschap

Organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen als teamleider, specialist, planner of inkoper? Dan zit je goed bij het interessegebied Logistiek. Jij werkt graag afdelingoverstijgend aan projecten en hebt oog voor hoe je processen slimmer kunt organiseren. Jij schakelt makkelijk met het management en blijft graag op de hoogte van technische innovaties. En dan natuurlijk vertaald naar je eigen praktijk. Gaat het jou om het resultaat van een goede samenwerking en ben je graag praktijkgericht? Check dan eens ons interessegebied Logistiek.

 

Check het aanbod binnen het interessegebied Logistiek

De volgende generatie opleiden en klaarstomen voor de toekomst, past dat bij je? Check dan het interessegebied Onderwijs. Om les te mogen geven, heb je namelijk een bevoegdheid nodig. Welke bevoegdheid of opleiding daarvoor nodig is, hangt af van het type onderwijs waarin jij aan de slag wilt. Ook als je al leraar bent of als je als leidinggevende werkt in een onderwijsorganisatie, hebben we een grote diversiteit aan studies die jou helpen om verder te groeien. Want zeg nou zelf, leren is toch het leukste wat er is?

 

Check het opleidingsaanbod voor onderwijs

Werken met kunststoftechnologieën, met data en analytics of toch liever een functie binnen het management, in een adviserende rol of als leraar? De veranderingen in de technische sector gaan razendsnel en er is geen vakgebied zo veelzijdig als techniek en ICT. Ben jij een voorloper? Heb jij goede technologische ideeën? Of ben jij op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatietechnologie, softwareontwikkeling of security? Check dan snel ons interessegebied Techniek en ICT en bekijk je mogelijkheden. 

 

Bekijk het studieaanbod op het gebied van techniek en ICT

Inspireert religie je en ben je bezig met zingevingsvraagstukken in de maatschappij? In het interessegebied Theologie en Levensbeschouwing vind je diverse opleidingen waarin je onderzoekt wat de relatie is tussen mens en cultuur, samenleving, geloof en zingeving. In twee flexibele bacheloropleidingen en in een master gericht op het leraarschap leer jij alles over rituelen in de samenleving en de veelkleurigheid van religieuze groepen en verschijnselen. Spreekt dit je aan?

 

Bekijk ons aanbod voor theologie en levensbeschouwing