Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Innovatietraineeship

  Home(opent in nieuw tabblad) / Innovatietraineeship

  Op zoek naar meer innovatievermogen?

  Het innovatietraineeship is bedoeld voor talentvolle en gedreven studenten. Bij het afstuderen koppelen we studenten aan interessante bedrijven en organisaties en zorgen voor een optimale ontwikkeling en begeleiding voor zowel bedrijf als trainee.

  Groep van afgestudeerde trainees op de trap van het X-gebouw.

  Ontdek de toegevoegde waarde

  Ervaringsverhalen

  Ervaringsverhalen

  Bram en Hans

  Mariëlle Moes

  Interesse?

  Interesse in een traineeship?

  Neem contact op met Yolanda Beenen(opent in nieuw tabblad) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Verbinding met lectoraten

  Verbinding met onze lectoraten

  De trainees worden begeleid vanuit onze lectoraten Supply Chain Finance, Energietransitie en Netwerken in een Circulaire Economie. Heb je een vraagstuk op het gebied van digitalisering in de zorg, familiebedrijven, een leven lang leren, nieuwe arbeidsverhoudingen of iets heel anders? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om het innovatievraagstuk in jouw bedrijf samen te implementeren.

  Een aanpak ontwikkelen voor hoe je energie bespaart én schone energie inzet in de gebouwde omgeving: dé onderzoeksopdracht van onze lector Jeike Wallinga.

  Met kennis en inzichten uit onderzoek wil het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven de ondernemende kracht in familiebedrijven versterken.

  De kloof overbruggen tussen ICT-innovaties en de structurele inbedding hiervan in de zorg: daar staat het lectoraat onder leiding van Marike Hettinga voor.

  In een continu veranderende arbeidsmarkt ben je nooit uitgeleerd en is een leven lang ontwikkelen troef. Lector Menno Vos onderzoekt wat daarvoor nodig is.

  Liesbeth Rijsdijk en haar team zijn hét kennisplatform voor duurzaam ondernemen: van hergebruik van grondstoffen tot een stuk minder afval en vervuiling.

  Onze arbeidsmarkt staat niet stil én arbeidsverhoudingen veranderen mee. Lector Anneke Goudswaard verbindt duurzaam vakmanschap met een duurzame economie.

  Hoe spreid je risico’s en hoe verbeter je de positie van bedrijven in leveranciersketens? Samen met zijn team buigt lector Michiel Steeman zich hierover.