Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Memorandum of Understanding getekend met Universitas Pendidikan Indonesia

    Banner image
    Home(opent in nieuw tabblad) / Calo Windesheim(opent in nieuw tabblad) / Memorandum of Understanding getekend met Universitas Pendidikan Indonesia

    Maandag 18 september is de Memoriam of Understanding ondertekend door afgevaardigden van de universiteit Pendidikan in Indonesië (UPI) en de Calo. Dit betekent dat we naar een hernieuwde samenwerking gaan op gebied van bewegen!

    De Calo en de UPI werken al meer dan tien jaar samen aan het verbeteren van opleidingsprogramma’s en uitvoeren van praktijkgericht onderzoek. De visie van de Calo op bewegen is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Tijdens het bezoek aan de Calo werd naast de ondertekening ook een exploratief onderzoek uitgevoerd met studenten aan de master Lichamelijke Opvoeding en Sportpedagogiek.

    Ook is verkend wat LO studenten uit de bachelor hebben ervaren in hun mogelijkheden om te kunnen studeren tijdens coronatijd. De belangrijkste doelen van deze hernieuwde samenwerking, is dan ook de kennisdeling en inspiratie opdoen. We kijken ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten!