Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Alle informatie op een rijtje

  Banner image
  Home(opent in nieuw tabblad) / Bedankt voor je bezoek aan onze online open avonden

  Presentatie terugkijken?

  We helpen je graag bij het vinden van een opleiding of cursus in deeltijd die past bij jouw gedroomde carrièrestap. Heb je een open avond gemist of wil je gewoon een voorlichting teruglezen of terugkijken? We hebben alle PowerPoint presentaties van onze laatste open avond samen met onze algemene voorlichtingsvideo's voor je op een rijtje gezet. 

  Powerpointpresentaties Opleidingsvideo's

  Open avond Zwolle

  Open avond Almere

  Persoonlijk adviesgesprek

  Meelopen of proefles volgen?

  Heb je bijna een keuze voor een studie gemaakt maar twijfel je nog en wil je meer weten? Meelopen of het volgen van een (online) proefles is de perfecte manier om te checken of een opleiding of cursus van Windesheim écht bij je past! Je ervaart hoe het is om te studeren, proeft alvast wat van de sfeer, leert de werkwijze(s) kennen en maakt kennis met met een of meerdere docenten en andere studiekiezers. Er zijn geen kosten verbonden aan het meelopen of het volgen van een (online) proefles. Het aanbod wordt continu aangevuld, check via de button hieronder welke opleidingen dit aanbieden.

  Meld je aan(opent in nieuw tabblad)

  Persoonlijk adviesgesprek

  Heb je onze online open avond bezocht en weet je ongeveer in welke richting je wilt laten (om)scholen of welke opleiding je wilt gaan volgen, maar heb je nog vragen? Meld je dan aan voor een gratis, persoonlijk en geheel vrijblijvend adviesgesprek met een studieadviseur of opleidingscoördinator. Hij of zij kan je helpen te toetsen of je de juiste keuze maakt en kan je studies aandragen die je wellicht over het hoofd hebt gezien.

  Meer informatie

  Stel je vraag

  Stel je vraag via mail

  Heb je een vraag over een specifieke opleiding/cursus of een algemene vraag? Mail het Windesheim Informatiecentrum en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van de opleidingscoördinator of van een medewerker van ons informatiecentrum via de mail.

  Stel je vraag(opent in nieuw tabblad)

  Handige links

  Nog een paar handige links

  Heb je een voorlichting gevolgd of teruggekeken, maar wil je nog meer weten over wat andere praktische zaken? Wij zetten de belangrijkste onderwerpen voor je op een rijtje. 

  Heb jij de studie gevonden die bij je past? Meld je dan snel aan. Zo gun jij jezelf voldoende tijd om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een intakegesprek. Daarnaast kun je eventueel nog voorbereidingen treffen mocht je met jouw vooropleiding niet rechtstreeks toelaatbaar zijn. Lees per opleidingsvorm hoe je dat kunt doen.

  Ik heb een opleiding gezien die ik wil gaan volgen. Maar ben ik wel toelaatbaar? Heb ik het juiste diploma? Of gelden er specifieke opleidingseisen voor de opleiding die ik heb gezien?

  Een studie volgen kost geld, maar het is meteen ook een investering in je toekomst. Als jij een studie hebt afgerond, vergroot je namelijk je kansen op de arbeidsmarkt. Maar wat betaal je nou voor zo'n opleiding? En wat zijn de financieringsmogelijkheden om jouw studie te bekostigen?

  Heb je dyslexie, AD(H)D of autisme (ASS)? Is er sprake van psychische omstandigheden, een chronische ziekte en/of een lichamelijke beperking? Windesheim ondersteunt jou om zo optimaal mogelijk en succesvol te kunnen studeren.

  Helaas kunnen we je niet live meenemen over onze campus, maar we geven je graag een digitale rondleiding!

  Bekijk de campus in Almere(opent in nieuw tabblad)

  Bekijk de campus in Zwolle(opent in nieuw tabblad)