Student die aan het bellen is

Aanmeldingen Ten Clarenwater Awards 2019

05 december 2019

De stichting Ten Clarenwater heeft, samen met het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Hogeschool Windesheim, een scriptieprijs in het leven geroepen voor afstudeeronderzoeken naar familiebedrijven.

Ken jij een student die in 2019 een excellente scriptie heeft geschreven op het gebied van familiebedrijven? Of ken je iemand die zo’n student kent? Dan vraag ik graag je aandacht voor het volgende. De stichting Ten Clarenwater heeft, samen met het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Hogeschool Windesheim, een scriptieprijs in het leven geroepen voor afstudeeronderzoeken naar familiebedrijven.

Studenten die een scriptie hebben geschreven over familiebedrijven kunnen hun werk insturen en meedingen naar de Ten Clarenwater Thesis Award. Er zijn twee prijscategorieën: één voor scripties op bachelorniveau en één voor scripties op masterniveau. Zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties mogen worden ingestuurd. De winnaars in elke categorie worden beloond met een geldbedrag van € 1.500,= en scripties op de tweede plaats winnen een bedrag van € 750,=.

Alle informatie over de Award, inclusief de voorwaarden en instructie voor aanmelding, is te vinden op onze website www.tenclarenwaterthesisaward.com

Wil je ons helpen?

Kun je ons helpen met het onder de aandacht brengen van deze Thesis Awards bij de juiste doelgroep? Bijvoorbeeld door:

  • Een student die mogelijk in aanmerking komt voor deze award hierop te attenderen;
  • Een melding te plaatsen in een intranetomgeving. Onderaan deze mail tref je een voorbeeldtekst die verspreid kan worden (Nederlandse en Engelstalige versie);
    je alumni- en/of praktijkcoördinator een seintje te geven;
  • Ons bericht op de showcase-pagina op LinkedIn van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven te delen;
  • De flyer en de link naar de website te verspreiden in je netwerk. Desgewenst kunnen we een geprinte versie van de flyer aanleveren

Contact

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail aan Karin Rozendal, officemanager van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven: k.rozendal-de-groot@windesheim.nl of bel 088 - 469 8426.

Voorbeeldtekst Nederlands:

Ten Clarenwater scriptieprijs voor onderzoek naar Familiebedrijven!

Heb jij in 2019 je scriptie geschreven over familiebedrijven en denk je dat je in aanmerking komt voor de Ten Clarenwater Thesis Award? Lees dan deze oproep goed door. We nodigen je van harte uit deel te nemen en je scriptie in te sturen.
Er zijn twee prijscategorieën: één voor scripties op bachelorniveau en één voor scripties op masterniveau. Zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties mogen worden ingestuurd. Daarnaast maakt het niet uit welke opleiding je hebt gevolgd. Het multidisciplinaire karakter van het onderwerp Familiebedrijf maakt meerdere perspectieven mogelijk. Studenten over de hele wereld zijn uitgenodigd om hun werk in te sturen. De winnaars worden beloond met een geldbedrag van € 1.500,= en scripties op de tweede plaats winnen een bedrag van € 750,=.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname kun je kijken op: www.tenclarenwaterthesisaward.com

Voorbeeldtekst Engels:

Ten Clarenwater Thesis Award for research on Family businesses!

Have you written a thesis in 2019 about family businesses and do you think you are eligible for the Ten Clarenwater Thesis Award? Then please read the following carefully. We cordially invite you to participate and to submit your thesis.
There are two prize categories: one for the best bachelor thesis and one for the best master thesis on the topic of family firms. It doesn’t matter which study programme you followed. Since family companies are a multidisciplinary topic, insights from a variety of perspectives are all welcome. Students worldwide are invited to submit their work. The winners will be awarded prize money of €1,500 and the runner up €750.

More information and the conditions for submission can be found on: www.tenclarenwaterthesisaward.com