Student die aan het bellen is

Alie Weerman spreekt op Dag van de Participatie

Dinsdag 9 oktober is de Dag van de Participatie, die voor het eerst wordt georganiseerd door Centrum voor Cliëntervaringen (CvC). In de missie van het CvC is participatie zowel doel, als een middel om de kwaliteit van leven van mensen in een kwetsbare situatie te verbeteren. Alie Weerman, lector GGZ en samenleving, spreekt op deze dag en vertelt over haar onderzoek en werk bij Windesheim.

De Dag van de Participatie staat daarom in het teken van het belang van participatie in het dagelijks leven, beleid en onderzoek. Samen gaan we op zoek naar sleutels voor participatie. Ter achtergrond het (concept) programma van de dag!

Kennis, kunst en ervaringen

Uitgangspunt is dat u geïnspireerd raakt met kennis, kunst en ervaringen in de vorm van lezingen, exposities, debat en workshops. Een programma dat u onderdompelt in het onderwerp en u aan het eind van de dag een scala aan (nieuwe) sleutels tot participatie geeft.

Praktische zaken

De locatie van de dag: Amsterdam Noord.
Tijd: 10.30-16.30 uur en we sluiten af met een borrel tot 17.00 uur.
Voor partners, sleutelbezitters, studenten, ervaringsdeskundigen en genodigden is entree gratis. Overige geïnteresseerden wordt een bijdrage gevraagd van € 50,-.

Reservelijst

De inschrijvingen zijn gesloten en is vol. Wilt u zich toch nog aanmelden? Dan komt u op de reservelijst