Student die aan het bellen is

Introductietraining Coaching ontvangt NOBCO/EMCC EQA-keurmerk op Foundationniveau

17 november 2017

De Introductietraining Coaching is per November 2017 officieel geaccrediteerd door het NOBCO/EMCC en heeft daarmee het EQA-keurmerk op Foundation Niveau ontvangen.

Met dit keurmerk is de training door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en de European Mentoring & Coaching Council erkend als een kwalitatief goede training die voldoet aan de strenge Europese kwaliteitseisen en –richtlijnen.

Kwaliteitskeurmerk

Met het volgen van een training met dit keurmerk versnellen afgestudeerde coaches hun certificering op Foundationniveau bij het NOBCO. Nanja Visser-Vos, opleidingscoördinator van de Introductietraining Coaching: ‘Dit Europese kwaliteitskeurmerk biedt onze cursisten de zekerheid van een goede opleiding op Foundationniveau. We zijn dan ook heel blij met de toekenning van dit keurmerk!”

Introductietraining Coaching

De Introductietraining Coaching is een praktische en inspirerende training voor iedereen die op een coachende manier gesprekken wil leren voeren. Cursisten ontwikkelen hun coachende basishouding en -vaardigheden en maken kennis met verschillende werkvormen, methodieken en onderliggende theorieën, die zij in hun dagelijkse werkomgeving kunnen inzetten. De training is bovendien een ideale instapcursus voor diegenen die willen starten met een van de andere coachingsopleidingen van Windesheim maar nog niet beschikken over basisvaardigheden op het gebied van coaching.

Om te kunnen deelnemen is aantoonbaar hbo of universitair werk- en denkniveau in combinatie met minimaal drie jaar werkervaring op hbo-niveau nodig.

Meer over de introductietraining Coaching