Student die aan het bellen is

Master Polymer Engineering op grootste vakbeurs

Gratis toegangskaarten voor Hannover Messe

25 maart 2016

Vijf vakbeurzen in één: dat biedt Hannover Messe van 25 tot en met 29 april. Het is het tijdperk van ‘Integrated Industry’, en dit is ook direct het thema van de beurs.

Meer dan 100 toepassingen hiervoor zijn te vinden op deze vakbeurs. En dát is uniek.

Masteropleiding over kunststoftechnologie

Ook TechForFuture (TFF), het Centre of Expertise HTSM Oost waar Windesheim partner in is, is aanwezig op deze grote vakbeurs. Windesheim draagt via TechForFuture bij aan internationaal onderzoek voor en met bedrijven én creëert samen met hen nieuwe kansen. Op de beurs wordt onder andere de master Polymer Engineering van Windesheim gepromoot. Deze master is gericht op kunststoftechnologie. Studenten worden opgeleid voor zowel adviseur als procesontwerper én onderzoeker.

Gratis toegangskaarten

Ook de Hannover Messe bezoeken? TechForFuture en de master staan in de stand van Holland High Tech in hal 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis toegangsbewijs aanvragen. Na registratie kunt u een mobiele app downloaden die als digitale toegangskaart dient én als interactieve plattegrond voor de beurs. De exposanten en events staan erin en hier kunnen notities en foto’s aan worden toegevoegd. Kortom: alles in één voor het ontdekken van de beurs en het onthouden van de events.