Student die aan het bellen is

Sponsoring

We zijn betrokken bij onze omgeving en dragen graag bij aan maatschappelijk relevante doelen die passen bij onze hogeschool en onze studenten.

Wij dragen graag een steentje bij

Organiseer je een maatschappelijke project, activiteit of evenement binnen Windesheim? of in de regio rondom Almere of Zwolle? En is dit gericht op studenten, professionals of onze onderzoeksonderwerpen? Dan kun je een aanvraag doen voor sponsoring. Onze studentenverenigingen en studieverenigingen ontvangen bijvoorbeeld steun voor evenementen via het Profileringsfonds.  

Passende ondersteuning

Voor ons is het belangrijk dat de ondersteuning past bij wie we zijn. Dat beoordelen we op verschillende manieren in onze sponsorcommissie. Als tegenprestatie verwachten wij natuurlijk dat onze naam wordt vermeld als sponsor.

Sponsoring aanvragen

Onze sponsorcommissie beoordeelt sponsoraanvragen voor sport- of maatschappelijke activiteiten. De commissie is bereikbaar via het secretariaat van het College van Bestuur, via 088 – 469 9420. De criteria voor sponsoraanvragen kun je hier ook opvragen. 

Steun bij culturele activiteiten kun je aanvragen via het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ). E-mail: studentenloket@sooz.nl Website: www.sooz.nl.