Studenten voor X

Evenementen, catering, ruimteverhuur

Talrijke mogelijkheden

Zoek je een professionele partij die je evenementen in goede banen leidt? Wil je een ruimte huren voor een vergadering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De Campus van Windesheim is een geschikte locatie voor je training, vergadering, congres, diner of symposium. We bieden diverse mooie zalen, catering en aanvullende audiovisuele mogelijkheden. 

Zalen van elk formaat

Je kunt kiezen uit grote en kleinere zalen. Wij beschikken over congres-, vergader- en computerzalen voor groepen van elk formaat. In ons auditorium kun je bijvoorbeeld terecht met maximaal 380 personen. Kleinere ruimtes huren kan al vanaf tien personen. Je kunt bijvoorbeeld ook je evenement starten in het auditorium, om vervolgens op te splitsen in kleinere groepen naar diverse omliggende ruimtes. Wij houden graag rekening met je wensen.

Zie onze brochure voor alle mogelijkheden

Scherp geprijsd

Onze zalen zijn te huur tegen scherpe tarieven. Zalen zijn standaard voorzien van een beamer met bijbehorend projectiescherm en een whiteboard. Het gebruik daarvan is dus inclusief. 

Zie onze tarieflijst voor een helder overzicht

Aanvullende wensen: audiovisueel

Heb je audiovisuele wensen voor je evenement? Tegen meerprijs verzorgen wij dit graag. Je kunt kiezen uit ruime audiovisuele mogelijkheden met onder andere videosets en geluidsapparatuur. 

Aanvullende wensen: catering

Tijdens je evenement verzorgt onze cateringservice graag je gasten met bijvoorbeeld een luxe lunch of een uitgebreid buffet. Er is van alles mogelijk: van koffie met lekkers tot borrelhapjes met bediening.
Neem een kijkje in het banquet 

Evenementen en maatwerk 

Wij denken graag met je mee. Voor al je maatwerk en uitgebreide evenementen kun je terecht bij Windesheim Evenementen door te bellen met 088 - 469 9031. Of mail je vraag naar evenementen@windesheim.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties).

Alleen een ruimte huren?

Bij Ruimteverhuur helpen we je graag verder. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 16.30 uur via tel. 088 - 469 9030 of e-mail: ruimteverhuur@windesheim.nl