Drie studenten die een selfie nemen

Social media

Natuurlijk zitten wij ook op social media! Wil je ons een vraag stellen, up-to-date blijven over alles wat met Windesheim te maken heeft of de sfeer op de campus proeven? Hieronder vind je al onze kanalen.

Facebook

Volg ons op Facebook en lees de blogs van studenten, de laatste nieuwtjes over de voltijdopleidingen en activiteiten op de Campus en in Zwolle. En deel je foto's en reageer op onze updates.

Deel jouw foto's of video's met ons op Instagram

Op @hogeschoolwindesheim zie je wat er op en rond de campus gebeurt. Welke evenementen zijn er op de campus en wat is nou eigenlijk #MijnWindesheim? Bekijk onze pagina en zie wat onze studenten doen.

Studenten op Snapchat

Op Snapchat geven onze eigen student een kijkje in het leven van een student op Windesheim. Krijg een beeld van de lessen, docenten en sfeer op de campus. Het studentenleven in Zwolle mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! 

Volg ons op Twitter

Via Twitter kun je ons vragen stellen over de opleidingen en cursussen van Windesheim. Maar ook over andere onderwerpen zoals open dagen, meeloopdagen, beurzen, voorzieningen op de Campus. Stel je vraag aan @windesheiminfo en wij helpen je verder! 

Abonneer op ons YouTube kanaal

Op ons YouTube kanaal vind je onze videos! Bekijk opleidingspresentaties, maar ook playlists zoals Kies je studie, Studentenverenigingen in Zwolle, Studeren naast je baan en Instagram Take-Overs.
Abonneer je en mis geen video! 

LinkedIn

Ook zakelijk kun je ons volgen op LinkedIn. Blijf up to date voor nieuws, alumni en andere informatie.

WhatsApp

We zijn sindskort ook beschikbaar op WhatsApp! Neem contact op via het Windesheim Informatiecentrum en stel je vraag via 06-51423256.

Volg ons!