25 mei

Proefles Coaching

Wil jij je coachende vaardigheden ontwikkelen of ontdekken of coaching iets voor je is? Meld je aan voor de gratis proefles Coaching.

Ervaar het vak coaching

Je ervaart in de proefles hoe het is om (professioneel) te coachen en gecoacht te worden. In de les staan de basisvaardigheden 'actief luisteren' en 'de kunst van het vragen stellen' centraal. Je leert luisteren op verschillende niveaus en kruipt in de huid van de coach en cliënt.

Programma

18.45 Ontvangst met koffie en thee 
19.00 Introductie door Lydia ten Den (trainer van de proefles én docent en coach van de Opleiding tot Coach) 
19.15 Een korte toelichting op de proefles
19.20 Deel 1 van de proefles: actief luisteren  
20.00 Pauze met koffie en thee
20.10 Deel 2 van de proefles: de kunst van het vragen stellen   
20.50 Vragen stellen en afsluiting

Voor wie?

Deze proefles is voor iedereen die wil ervaren wat coaching is of twijfelt of de Introductietraining Coaching iets voor hem of haar is. Je maakt kennis met jouw trainer, de opleiding en de manier van lesgeven.

Wanneer

De volgende proefles vindt plaats op maandag 25 mei 2020 van 19.00 - 21.00 uur. Locatie: Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deze proefles.

Meer informatie en aanmelden 

Je kunt je aanmelden voor de proefles door een mail te sturen naar itc@windesheim.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding en een bericht over de exacte locatie. Neem voor meer informatie contact op met Nanja Visser-Vos, opleidingscoördinator van de introductietraining Coaching via itc@windesheim.nl of telefonisch via het Windesheim Informatiecentrum, tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief).