Student die aan het bellen is
6 mrt

Win-Win congres ‘Zicht op leven lang ontwikkelen’

‘Zijn mensen te motiveren om eigen regie over hun loopbaan te nemen en welke bijdrage kan ik vanuit de organisatie leveren om dit te faciliteren?’ Verschillende zienswijzen op het kunnen ontwikkelen van mensen komen aan bod op het eerste Win-Win Congres van Hogeschool Windesheim in Zwolle op 6 maart 2020.

Als organisatie moet je steeds wendbaarder zijn en blijven in een continue veranderende omgeving, waarbij samenwerking en kennisdeling met collega/concurrenten maakt dat je samen sterker kunt worden, 1+1=3. Hoe dan te zorgen dat het nemen van Eigen Regie en LLO door medewerkers en de organisatie als geheel, een continue leerproces blijft? Waar moet dan geleerd worden, tijdens werk of anders? Of is dit niet realistisch te verwachten dat mensen hun verantwoordelijkheid zelf nemen m.b.t. hun eigen ontwikkeling? Ga in gesprek met anderen tijdens dit congres. 

Programma

Wij bieden u een interactief afwisselend programma aan waarbij keynote sprekers uit praktijk en wetenschap, afgewisseld worden met workshops en brainvisies. 

Presentaties 

 • Datagedreven onderzoek naar ‘verborgen matches’ op de arbeidsmarkt biedt 130.000 werkzoekenden nieuw perspectief
  Door: Johan Stuiver, Director Strategy & Innovation, Deloitte Consulting
 • ‘Integrale visie op loopbaanontwikkeling, leeftijdsstereotypering en employability in verschillende loopbaanfases: op naar duurzame loopbanen’ 
  Door: Prof Beatrice v.d. Heijden, hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit
 • ‘Eigen regie en kwetsbaarheid’ 
  Door: Professor Dr. André Wierdsma, emeritus hoogleraar ‘Organiseren en Co-creëren’, Nyenrode Business Universiteit
 • Eigen Regie en Leven Lang Ontwikkelen. ‘Hoe organisaties aan de hand van ‘learning flows’ en de ‘leerscultuurscan’ leren en ontwikkelen als wezenlijk onderdeel van hun strategie kunnen maken’.
  Door: Ron Journee (manager LLO Windesheim) en Menno Vos (lector LLO Windesheim). 

Workshops 

 • Nieuwsgierig naar het matching-algoritme van TalentSwot? Marco van Damme, (Talentswot)
 • Just do PIT! Rutger Koopmans en Nina Binnendijk (PIT Self-Placement)
 • Impact van beweging op gedrag en stressreductie. Pim Hoek (initiatiefnemer Ambulatorium, docent Calo Windesheim)  
 • Maak leerambassadeurs van je medewerkers. Opzetten van een ambassadeursprogramma voor jouw organisatie. Annette Balk (LearnXL)
 • Heb jij het stuur van je loopbaan in de hand? Jeanette Vermeulen (kerndocent LLO Windesheim)
 • Talent Management: het kloppende hart van een organisatie. Gwendolyne Riko (Agile HR Coach & Transformatie Consultant bij Prowareness)
 • Open Hiring®. Een baan zonder sollicitatiegesprek. Ingeborg Zwolsman, (manager Open Hiring-programma bij Start Foundation).
 • Design Thinking. Igor ter Halle (docent Windesheim)
 • Succesfactoren voor een leercultuur. Rosalie Korevaar (lectoraat LLO Windesheim) en Lars van Egmond (sr. trainer en consultant LLO Windesheim)
 • Persoonlijk Leiderschap: leidinggeven aan jezelf! Nanja Visser (trainer LLO Windesheim)
 • Artefficial Intelligence en ontwikkeling van medewerkers, NSVP
 • GROW! Hoe blijf jij gemotiveerd leren in een continue veranderende omgeving? Het nieuwe performance management GROW!, de Toekomst van Werk en de 3 V’s: Vakmanschap, Vitaliteit en Verandervermogen komen in deze workshop aan bod. Alies ten Have (HR directeur Nederland bij de Rabobank)

Brainvisies 

Breng een lastig onderwerp in en kom samen met groepje aanwezigen via intervisiewijze tot andere inzichten rondom het ingebrachte onderwerp.

Praktische informatie

Het Win-Win congres is op vrijdag 6 maart 2020 van 09.00 – 18.00 uur op Hogeschool Windesheim. Het adres is Campus 2 - 6, 8017 CA Zwolle. Het congres vindt plaats in het Auditorium, dat zich bij de hoofdingang bevindt.

Kosten: €50,- incl. koffie/thee, lunch en afsluitende borrel

Routebeschrijving

Inschrijven

Meld je aan voor Win-Win congres op 6 maart via onderstaande button.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met de organisatie: winwinevent@windesheim.nl