15 jan

Netwerkbijeenkomst Cultuursensitieve Zorg en Dementie

Kom op woensdag 15 januari naar de netwerkbijeenkomst Cultuursensitieve Zorg en Dementie op het stadshuis in Zwolle.

Onderwerpen

 • Ontwikkelingen gemeente Zwolle & Windesheim
  De gemeente Zwolle heeft samen met hogeschool Windesheim de krachten gebundeld met als doel om in de regio Zwolle cultuursensitieve ouderenzorg stevig op de kaart te zetten en concrete stappen te ondernemen. We vertellen jullie over de plannen en de (mogelijke) samenwerkingen met jullie als professionals en organisaties in de regio.
 • Provincie Overijssel
  Binnen de provincie Overijssel zijn er belangrijke ontwikkelingen op het gebied van migrantenouderen. Verschillende partners maken op dit moment plannen om op provinciaal niveau met elkaar samen te werken. We spreken graag met jullie over deze plannen en de mogelijke uitwerkingen.
 • Landelijk symposium: Ont-moeten
  Op 6 maart 2020 organiseert Windesheim samen met Pharos een landelijk symposium Ont-moeten. We nemen deelnemers mee langs verschillende vaardigheden die professionals dagelijks kunnen inzetten in de zorg en ondersteuning voor oudere migranten. Centraal staat de ont-moeting tussen professionals en migranten.
 • Toegankelijke zorg voor migranten met dementie en hun mantelzorgers
  Gözde Duran startte in september met haar promotieonderzoek naar de toegankelijkheid van dementiezorg voor migranten en hun mantelzorgers. In haar onderzoek bekijkt ze hoe verpleegkundigen het beste ondersteund kunnen worden in de zorg voor migranten met dementie. Tijdens de bijeenkomst presenteert zij waar ze de komende jaren onderzoek naar gaat doen en wat er ontwikkeld gaat worden voor de praktijk.

Tijd en locatie

De netwerkbijeenkomst is van 13.30 - 16.00 uur in het Stadshuis, Grote Kerkplein 15 te Zwolle.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande button voor de netwerkbijeenkomst via deze link. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden