Student die aan het bellen is
13 sep

Pitch your brand!

Startende studentbureaus geven op vrijdag 13 september hun eerste ‘bureau pitch’ aan organisaties en professionals met een vraagstuk op het gebied van (online) marketingcommunicatie.

Studenten leren vooral door te doen. Vanaf september gaan onze vierdejaarsstudenten daarom als professionals aan de slag en moeten ze betaalde opdrachten binnenhalen. Alle studentbureaus moeten én hun financiële targets én hun leerdoelen halen. Als afsluiting van dit semester organiseren studenten zelf mede van het verdiende geld een studiereis naar het buitenland. Heb jij een marketing communicatie uitdaging die je graag wilt op laten lossen door studenten? Kom dan naar Pitch your brand!

Bureaupitches: Bepaal je eerste keus

Elk bureau presenteert zich doormiddel van een korte pitch (max. 5 min.) waarin de sterke punten van het bureau naar voren komen. Na afloop van elke pitch weet je voor welke marketingcommunicatie-uitdagingen je het studentbureau kunt inschakelen. Daarbij kun je denken aan brochures of websites maken, het inhuren als marketingcommunicatiemedewerker, het analyseren van de online marketing, het onderzoeken van wat klanten van jouw bedrijf vinden of het maken van een goed onderbouwd plan om een sterk merk van uw organisatie of product te maken. 

   

Leg het contact tijdens de netwerkborrel

Na de pitches is er een netwerkborrel waar je contacten kunt leggen met de meest aansprekende studenten en/of afstudeermogelijkheden bespreken. Heb je zelf een mogelijke marketingcommunicatie-opdracht, is dit natuurlijk dé gelegenheid om je te oriënteren op de mogelijkheden. In overleg met het studentbureau maken jullie gezamenlijk afspraken over het verwachte resultaat, kosten en benodigde tijd. 

Tevredenheidsgarantie: No cure no pay 

Elke opdracht wordt op maat gemaakt, geoffreerd en uitgevoerd voor de opdrachtgever. De kosten variëren tussen de 50€ - 2.000€ . De duur van de opdrachten is tussen de 2 weken en 3 maanden. Vanzelfsprekend geldt dat je niet hoeft te betalen indien je niet tevreden bent over de, vooraf afgesproken, kwaliteit. No cure no pay! Misschien leuk om te weten; Afgelopen jaar heeft geen enkele opdrachtgever hiervan gebruik gemaakt. Integendeel, men was zeer tevreden over de geleverde prestaties van onze studenten.  

Meer samenwerkingsmogelijkheden?

Als team van de opleiding Commerciële Economie willen we je graag beter leren kennen; we zijn altijd op zoek naar gastsprekers op het gebied van marketingcommunicatie, interessante (online) communicatiecases of deelnemers aan ons klankbord praktijk panel marketingcommunicatie.  Ongetwijfeld zijn er nog veel meer creatieve samenwerkingsmogelijkheden te bedenken. 

Kosten

Voor externe relaties van Windesheim zijn we genoodzaakt een kleine bijdrage in de organisatiekosten van 15€ in rekening te brengen. Indien je een betaalde opdracht aan een studentbureau gunt kun je dit bedrag in mindering brengen op het factuurbedrag van de opdracht.

LET OP: De betaling gaat via IDeal en is onderdeel van de aanmelding!

Tijd en locatie

Vrijdag 13 september 15:00-17:00 Windesheim 
Locatie: Windesheim (ruimte volgt na aanmelding) 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is interessant voor organisaties en professionals uit de regio met marketing communicatie uitdagingen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je mailen naar: marketingcommunicatieBPTCE@windesheim.nl. Of bellen met Ernst Jan de Leau 06 34223828 of Sander Janssens 06 34364830.