Deeltijdstudenten die lachen
11 mrt

Studieadviesgesprekken tijdens de open avond

Tijdens de open avond van woensdag 11 maart is er de mogelijkheid om een persoonlijk en vrijblijvend studieadviesgesprek aan te vragen. Is een adviesgesprek zinvol voor jou?

Heb jij vragen of twijfels over jouw loopbaan- en studiekeuzeproces? Of wil jij je graag verder ontwikkelen, maar weet je niet goed Dame in stoel met map op schootwelke studie bij je past? Schrijf je dan in voor een gratis, persoonlijk en vrijblijvend studieadviesgesprek. 

Meld je aan voor een studieadviesgesprek*

Kies in het aanmeldformulier voor de filteroptie Studieadviesgesprek.

Vragen over een specifieke studie? Wil je weten of jouw werkplek aan de juiste eisen voldoet of heb je vragen over je toelaatbaarheid of over vrijstellingen? Dan kun je terecht bij de aanwezige opleidingscoördinatoren en projectleiders op de informatiemarkt of bij een van de klassikale voorlichtingen. 

Lees meer over de open avond en meld je aan

Welk studieadviesgesprek past bij jou?

Een studieadviesgesprek is een kort gesprekje van ongeveer 10 minuten met een van onze loopbaancoaches of studieadviseurs. Je hebt tijdens de open avond twee mogelijkheden:

Adviesgesprek algemene loopbaancoaching (deze is inmiddels vol)

Ben jij op zoek naar een studie die jou verder helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar weet je niet welke studie? Of ondervind jij problemen in je loopbaan, ben je ontslagen of wil je graag de volgende stap in je carrière zetten? Kies dan voor Algemene loopbaancoaching. Een studiekeuze- en loopbaancoach helpt je met vragen als:

- Wat wil ik met mijn loopbaan?
- Waar liggen mijn kwaliteiten en capaciteiten?
- Welke studie of cursus past daar bij?
- Voor welke studievorm kies ik: een bacheloropleiding, Ad, master of een korte cursus?

Het is ook mogelijk om op een ander moment een afspraak te maken met een studiekeuze- en loopbaancoach. Kijk hiervoor bij Hulp bij loopbaan- en studiekeuze.

Adviesgesprek met een studieadviseur van een interessegebied

Een gesprek met een studieadviseur helpt als je al weet binnen welk interessegebied je wilt studeren, maar je nog niet precies weet welke keuze je daarbinnen kunt maken. Een studieadviseur helpt bijvoorbeeld bij vragen als:

- Ik twijfel tussen opleiding X en Y, wat zijn de overwegingen?
- Ik wil me omscholen, welk traject past het best bij mij?

Deelnemende interessegebieden zijn:
- Educatie
- Gezondheid en Welzijn
- Leiderschap en Management *
- Coaching en Supervisie
- Techniek en ICT
*Het gaat hier om gesprekken over opleidingen in het economische domein. Voor vragen rondom leiderschap in techniek, het onderwijs of gezondheid en welzijn kun je terecht bij het betreffende interessegebied. 

Tijdstip en locatie

De gesprekken vinden plaats tijdens de open avond op 11 maart tussen 18.00 - 20.30 uur bij Windesheim in Zwolle

Routebeschrijving

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Aanmelden voor een studieadviesgesprek is mogelijk via de aanmeldlink.  (klik op de filteroptie Studieadviesgesprekken)

Heb je specifieke vragen over andere opleidingen? Wil je sfeer proeven, kennismaken of ontdekken of een studie van Windesheim bij je past? Meld je dan aan voor de open avond.