Groep volwassenen praten met elkaar
13 nov

Open avond (deeltijd)

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Je vakinhoudelijke kennis verbreden of je praktijkkennis verdiepen? Of gaat het roer om en denk je over een switch in je loopbaan? Tijdens de open avond van woensdag 13 november helpen we je bij het vinden van een studie die aansluit bij jouw volgende carrièrestap. 

De open avond vindt plaats op woensdag 13 november, van 18.30 - 21.00. Gedurende de hele avond ben je welkom op de informatiemarkt om aan de projectleiders en docenten al je vragen te stellen. Vanaf 19.00 uur vinden er klassikale voorlichtingsrondes en inspiratiesessies plaats. 

Studieadviesgesprek

Naast dat je vragen over een specifieke opleiding kunt stellen, kan je tijdens de open avond ook in gesprek met een loopbaancoach of een studieadviseur. Zij zijn van waarde wanneer je niet goed weet hoe je volgende carrièrestap eruit ziet of als je twijfelt tussen meerdere studies. 

Meer over de open avond

Wat is er te doen tijdens onze open avond?
Informatiemarkt Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle opleidingen. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
Voorlichtingsrondes Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.
Studieadviesgesprekken  In een gesprek met een studieadviseur of loopbaancoach achterhaal jij welke studie bij jou past of welke carrièrestap passend is bij jouw wensen en ambities. 

Tijd en locatie

De open avond vindt plaats van 18.30-21.00 uur op de Campus in Zwolle (Campus 2) op loopafstand van het treinstation van Zwolle. De open avond vindt plaats in het X-gebouw.

Routebeschrijving