8 nov

Informatiemiddag Expertcoach Mediaopvoeding

Heb jij affiniteit met (social) media? Heb je (binnenkort) een Hbo-diploma? Werk je met kinderen en jeugdigen? Kom dan naar de informatiemiddag van de post-hbo opleiding Expertcoach Mediaopvoeding.

Op 8 november start de landelijke Week van de Mediawijsheid. Hogeschool Windesheim trapt de week af met een interactieve informatiemiddag over de post-hbo opleiding Expertcoach Mediaopvoeding. Als Expertcoach Mediaopvoeding ben jij in je werk hét aanspreekpunt op het gebied van mediawijsheid en mediaopvoeding. Je bent onderlegd kind en media-adviseur, verbindend coach, interdisciplinair expert en allround mediaprofessional. 
 
Prof. Dr. Nikken, lector Jeugd en Media, vertelt over inhoud van de opleiding. Werkgevers vertellen over hun behoeften aan expertcoaches mediaopvoeding. Studenten tonen hun producten en vertellen over hun functie als expertcoach. Docenten en studenten beantwoorden je vragen over de opleiding.  
 
Deze post-hbo opleiding is geregistreerd bij Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) en Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). 

Programma

13.45 uur Inloop
14.00 uur Opening met Svenja Büttner, Coördinator post-hbo opleiding Expertcoach Mediaopvoeding,
Ineke van der Wal en Peter Nikken
14.20 uur Toelichting opleiding door Peter Nikken
14.30 uur Informatiemarkt met studenten
15.15 uur Afsluiting / Pauze

Aansluitend vindt de diplomering plaats van de eerste Expertcoaches Mediaopvoeding.  Je bent van harte uitgenodigd (maar niet verplicht) deze bij te wonen.  Tijdens de pauze is er gelegenheid voor vragen en eventueel vertrek.    

15.30 uur Diplomering  
16.30 uur Afsluiting

Locatie

De informatiemiddag is in Stadslab Brainz, Lübeckplein 68, 8017 JS Zwolle.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze informatiemiddag? 

Meld je aan!