2 nov

Gratis proefles Opleiding tot Coach

Ervaar op zaterdag 2 november 2019 hoe het is om (professioneel) te coachen tijdens de gratis proefles van de Opleiding tot Coach.

In de proefles staat de basis van het coachen centraal en je maakt kennis met de Opleiding tot Coach; een stevige opleiding voor hbo-professionals uit verschillende werkvelden, die binnen of buiten hun huidige werk als coach aan de slag willen. 

Ervaar het vak coaching

Je ervaart in de proefles hoe het is om (professioneel) te coachen. Je krijgt de techniek cadeau die je in de toekomst bij de start van al je gesprekken kunt inzetten. Niet alleen kruip je in de huid van coach, maar ook in die van je cliënt. 

Programma  

9.45 Ontvangst met koffie en thee 
10.00 Welkom door de trainer 
10.15 Een korte toelichting op de proefles, onderdeel van de Opleiding tot Coach 
10.20 Deel 1 'De essentie van coachen' 
11.00 Pauze met koffie en thee 
11.10 Deel 2 'De essentie van coachen' 
11.50 Vragen en afsluiting 

Voor wie 

Heb je een opleiding op minimaal hbo-niveau en enkele jaren werkervaring en ben je geïnteresseerd in de Opleiding tot Coach? Dan ben je van harte welkom bij de gratis proefles. Tijdens de proefles ervaar je het vak coaching. Ook als je twijfelt of de Opleiding tot Coach iets voor je is, is de proefles voor jou van waarde. Je maakt kennis met onze docenten en de opleiding en proeft de sfeer. 

Tijd en locatie

De proefles vindt plaats op zaterdag 2 november 2019 van 10.00 tot 12.00 uur op Windesheim, Campus 2-6 te Zwolle.

Kosten

Wij bieden deze proefles gratis aan. 

Aanmelden en meer informatie

Wil je deelnemen aan deze gratis kennismaking met het vak coaching? Meld je dan aan door een mail te sturen naar otc@windesheim.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de aanmelding en je krijgt bericht van de exacte locatie. Neem voor meer informatie contact op met Marinka van Beek-Lettink via M.van.Beek-Lettink@windesheim.nl of telefonisch via het Windesheim Informatiecentrum, tel. 0900 – 8899 (lokaal tarief).