Twee studenten die buiten staan
19 jun

Kennismakingsworkshop deeltijdopleiding Pedagogiek en Management

Wil jij competenties ontwikkelen op het gebied van leidinggeven, management en ondernemen in een werkveld waar het kind centraal staat? Dan is de opleiding Pedagogiek en Management mogelijk iets voor jou! Op woensdag 19 juni kun je vrijblijvend kennismaken met deze vierjarige opleiding.

Op woensdag 19 juni organiseert de deeltijdopleiding Pedagogiek en Management (PMK) een (gratis) kennismakingsworkshop. In deze workshop gaan we aan de hand van een concrete casus aan de slag met mogelijke dilemma’s op het snijvlak van pedagogiek en management/ondernemen en maak je kennis met de inhoud en werkwijze van de opleiding.

Pedagogiek en Management (PMK)

De opleiding Pedagogiek en Management (PMK) is interessant voor professionals die een scherp oog hebben (of willen ontwikkelen) voor efficiënt organiseren, slim ondernemen en een zorgvuldige omgang met personeel, jeugdigen en ouders. Naast aandacht voor management/ondernemen en voor pedagogiek, wordt ook aandacht besteed aan het spanningsveld tussen die twee. 

Programma

16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Introductie op casus en met elkaar aan de slag
17.30 uur Pauze: wij verzorgen een kopje soep
18.00 uur Nabespreking van de oefening
18.30 uur Informatie over de opleiding, gelegenheid tot stellen van vragen
19.00 uur Afsluiting

Voor wie?

De training is voor iedereen die overweegt de deeltijdopleiding PMK te gaan volgen en graag wil ervaren of (de werkwijze van) deze opleiding iets voor hem/haar is. Je maakt kennis met onze docenten en de opleiding en je kunt de sfeer proeven. Dus, ben je geïnteresseerd in de opleiding Pedagogiek en Management en wil je graag ontdekken hoe er binnen de deeltijdopleiding wordt gewerkt, dan nodigen we je van harte uit voor deze kennismakingsworkshop.

Wanneer

Woensdag 19 juni van 16.00 - 19.00 uur

Locatie

De workshop vindt plaats op Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je bericht van de exacte locatie.

Routebeschrijving Campus Zwolle

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thea Schäfer via ta.schafer@windesheim.nl. Wil je deelnemen aan deze gratis kennismakingsworkshop van de opleiding PMK? Meld je dan aan via onderstaande link.

Aanmelden voor de kennismakingsworkshop