9 mei

Introductiecursus Industriële Robotica

De introductiecursus Industriële Robotica wordt gegeven op 3 avonden: 9, 16 en 23 mei

Het inzetten van industriële robotica vraagt om nieuwe kennis en skills van nieuwe en wat meer ervaren technici. Meer weten over die kennis en skills en hoe u die kunt opdoen middels een opleiding? Kom dan naar de introductiecursus Industriële Robotica en maak kennis met het onderwijs dat onderwijspartners van het Fieldlab Industrial Robotics u kunnen bieden.

Opzet introductie cursus

We bieden de introductiecursus aan op drie avonden. Windesheimdocenten met passie voor en kennis van het onderwerp bieden je elke avond een mix van theorie en praktijk. Zo krijg je een goed beeld van de onderwerpen, het niveau en de manier van lesgeven van Windesheim. Ook Deltion is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden over hun opleidingsmogelijkheden. 

Na een korte kennismaking met bijvoorbeeld wiskunde ga je aan de slag met PLC, Robotics of Vision. Deze onderwerpen zijn elke avond gelijk, maar krijgen steeds een andere invulling. Afhankelijk van jouw mogelijkheden en wensen, kun je kiezen om in één avond te snuffelen aan alle onderwerpen of op meerdere avonden iets meer de diepte in te gaan.

Voor wie

Heb jij een technische mbo-opleiding op gevolgd (recent of al wat langer geleden) en wil jij het werken met industriële robotica graag onder de knie krijgen? Dan is de introductiecursus Industriële Robotica zeer geschikt voor jou. Je maakt kennis met de WAT, de inhoud van het onderwijs, en de HOE, de manier waarop jij die nieuwe skills en vaardigheden leert. Of je nu veel of weinig werkervaring hebt… de vakkundige en enthousiaste docenten laten ieder industrieel talent tot zijn recht komen.

Praktische informatie

Wanneer: 9, 16 en 23 mei
Waar: Hogeschool Windesheim in Zwolle. Nadere informatie volgt na aanmelding.
Tijdstip: 18.30 – 21.00 uur  (inclusief lichte maaltijd)
Kosten: GRATIS

Meer weten en aanmelden

Meer weten over de introductiecursus Industriële Robotica? Stuur dan een e-mail naar Bart Snijder, coördinator van deze cursus, via e.snijder@windesheim.nl Je kunt je aanmelden via de website van het Fieldlab.

Aanmelden

Over het Fieldlab

Het Fieldlab Industrial Robotics ontwikkelt gecertificeerde opleidingen om het gebrek aan 'robot' kennis in de arbeidsmarkt te verkleinen. Voor het ontwikkelen van opleidingen werkt het Fieldlab IR samen met partners en bestaande onderwijsinstellingen in de regio. Zowel studenten (mbo en hbo) als medewerkers uit het bedrijfsleven kunnen worden opgeleid om op verschillende niveaus te werken met robots.