Studenten voor X
12 mrt

Voorlichting master Educational Needs (Groningen)

Wil je je verder ontwikkelen als professional in passend onderwijs? Bezoek dan een voorlichtingsavond van de master Educational Needs van Windesheim in onze lesplaats Groningen.

Je specialiseert je in de richting die het beste bij jou en jouw werksituatie past. Je kunt kiezen uit tien leerroutes:
Leerroute Gedragspecialist 
Nieuw: leerroute Leadership in Education 
Leerroute Expert taal/dyslexie 
Leerroute Expert talentontwikkeling en toekomstgericht leren 
Leerroute Expert rekenwiskunde/dyscalculie 
Leerroute Specialist jonge kind 
Leerroute Remedial teacher 
Leerroute Begeleider in het onderwijs 
Leerroute Expert in NT2, nieuwkomersonderwijs en culturele diversiteit 

Laat je voorlichten!

Wil je meer weten over een van bovenstaande leerroutes? Kom dan naar de voorlichtingsbijeenkomst op dinsdag 12 maart 2019 aan de Phebensstraat 1 te Groningen (locatie NHL Stenden). De inloop is vanaf 18.45 uur.  De voorlichting start om 19.00 uur met een algemene inleiding op de master waar onder andere in zal worden gegaan op de verschillende leerroutes die u kunt volgen. De voorlichting eindigt om 20.30 uur.

Parkeren 

Kom je met de auto? Rij dan voorbij het gebouw van NHL Stenden en neemt de eerste weg links. Ga daarna twee keer rechtsaf en ga de parkeergarage in. 

Openbaar vervoer 

Stenden ligt op loopafstand van het NS-station. Steek de weg over en neem de brug naar het Groninger Museum. Ga na de brug rechtsaf en daarna voor de rotonde linksaf. Via het fietspad loop je de Phebensstraat in. Het gebouw van NHL Stenden is aan je linkerhand.

Voorlichting op andere lesplaatsen

De master Educational Needs kun je ook in Zwolle, Enschede, Almere en Leeuwarden volgen. Wil je weten wanneer de voorlichtingsbijeenkomsten zijn op een van deze lesplaatsen? Bekijk de agenda.

Meer informatie en aanmelden

Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat van de master Educational Needs. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar onderstaand mailadres onder vermelding van Open avond Groningen.

Telefoon: 088-469 99 88
E-mail: mengroningen@windesheim.nl

Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met één van de contactpersonen. Bekijk op deze pagina de contactgegevens per lesplaats.  

Lees meer over de master Educational Needs