Studenten voor X
13 mrt

Open avond voor deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters (Zwolle)

Denk je erover om van baan te veranderen, om jouw vakinhoudelijke kennis te verbreden of jouw praktijkkennis te verdiepen? Een cursus of opleiding van Windesheim vergroot de kansen in jouw loopbaan en op de arbeidsmarkt.

Tijdens onze open avond op woensdag 13 maart 2019 helpen we je graag om de juiste opleiding te vinden. Je vindt er tussen 18.30 – 21.00 uur alle informatie over onder andere deeltijd- en duale opleidingen, cursussen en masters in Zwolle.

Meer over de open avond


Wat is er te doen tijdens onze open avond?
Informatiemarkt Op de centrale informatiemarkt krijg je informatie over alle opleidingen. Heb je algemene vragen over studiekeuze of studeren? Onze medewerkers van het Studiesuccescentrum, het decanaat en de studentenadministratie zijn ook aanwezig.
Voorlichtingsrondes Volg klassikale voorlichtingsrondes. Tijdens de voorlichtingsrondes krijg je uitgebreide informatie over de vorm en inhoud van een opleiding of cursus. Er zijn ook opleidingen die alleen voorlichting geven op de informatiemarkt.

Tijd en locatie

De open avond vindt plaats van 18.30-21.00 uur op de Campus in Zwolle (Campus 2-6) op loopafstand van het treinstation van Zwolle. De open avond vindt plaats in het X-gebouw. We zorgen voor goede bewegwijzering.