2 jul

PROTO | Van Stoel tot Stad

Op dinsdag 2 juli organiseren het Zwols Architectuur Podium, Cibap, Windesheim en Artez een bijeenkomst over trends op het gebied van duurzaam bouwen; op materiaal en op productniveau.

Tijdens het event zijn er diverse sprekers die iets vertellen over duurzaam bouwen en materiaalgebruik. Els Zijlstra, directeur van MaterialDistrict Expo vertelt over de trends op materiaal gebied. Studenten van het Cibap, Windesheim en Artez presenteren diverse projecten die te maken hebben met duurzame materialen. Kortom het wordt een inspirerende bijeenkomst, die je niet mag missen. 

Programma

Wethouder Hubald van Ark zal de avond openen. Daarna is er een lezing door Henk Snel (stedenbouwkundige gemeente Zwolle) en is er een wandeling door de wijk Kamperpoort. Aansluitend lopen we naar de Grote Kerk waar ook Panorama Nederland is te zien. 

Het volledige programma volgt binnenkort! Zie ook de website van Cibap.

PROTO

Het Design Congres is onderdeel van PROTO, een meerdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Andere activiteiten van Windesheim:

PROTO Afstudeerexpo
PROTO Design Congres - Beleef de Beleving