Student die aan het bellen is
22 jan

Extra voorlichting Jeugd- en Gezinsprofessional en/of (her)registratie.

Op dinsdag 22 januari ben je van harte welkom op Windesheim bij de extra voorlichting over de twee aanschuifmodules Jeugd- en Gezinsprofessional. 

Ben jij sociaal werker en wil jij je registreren als jeugd- en gezinsprofessional in het SKJ-register, maar voldoe je niet aan de juiste eisen? Ontdek jouw scholingsmogelijkheden op dinsdag 22 januari tijdens een extra voorlichtingsavond op Windesheim. 

SKJ-registratie

Veel jeugd- en gezinsprofessionals werken in complexe situaties, waarbij hun handelen grote impact heeft op kinderen en gezinnen. De werkgever moet 'verantwoorde hulp' bieden door de 'juiste professional' (vakbekwaam en toegerust voor de hulp die hij moet verlenen) in te zetten op de 'juiste plek'. Met beroepsregistratie bij het Kwaliteitsregister Jeugd laat je cliënten en je (toekomstige) werkgever zien wat je waard bent: vakbekwaam en je werkt continu aan je professionele ontwikkeling. Ben je al werkzaam en twijfel je over de registratie, overleg dit dan met je werkgever of kijk op de website van Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Stel je persoonlijke vragen

Op 22 januari is opleidingscoördinator Saskia Mudde aanwezig om de voorlichting te verzorgen over studies die jouw helpen om je registratie te behalen. Zij geeft deze avond voorlichting over:

Meer informatie over de SKJ-registratie en scholingsmogelijkheden op Windesheim vind je op de pagina Jeugd- en Gezinsprofessional en/of (her)registratie.

Tijd en locatie

De voorlichting vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 in X2.22, van 17.00 - 19.00 uur op Hogeschool Windesheim in Zwolle. 

Routebeschrijving

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar Brenda Goossens via BL.Goossens@windesheim.nl