14 jan

Be proud and show it

Nieuwsgierig naar de beste projecten van studenten Industrieel Product Ontwerpen? Kom dan op 14 januari naar de ‘Be Proud and Show It’!

Creativiteit en innovatie

Tijdens dit evenement loop je van mini-vaartuigen die eilandjes kunnen vormen, workout-oplossingen voor in kantoor en creatieve werkomgevingen naar inrichtingen voor verswinkels, en van oplossingen voor lastig te recyclen verpakkingen naar producten gemaakt van Windesheim-koffiebekertjes, en van mini landbouwrobots, kampeermiddelen van de toekomst naar luchtreinigers, intelligent kantoormeubilair en innovatieve toepassingen van battery packs. Een scala aan nieuwe visies voor nieuwe oplossingen, ontworpen door eerste- tweede- en derdejaarsstudenten.

Programma

12.00 - 12.15 uur Opening BPSI en vermelding Hall of Fame
12.15 - 14.00 uur  Presentatieronde 1 (eerstejaarsstudenten)
14.00 - 14.30 uur  Pauze 
14.30 - 16.15 uur  Presentatieronde 2 (hogerejaarsstudenten) 
16.15 uur  Awards en borrel 

Voor wie

Het evenement is voor (toekomstige) studenten, alumni, partners, collega’s uit het werkveld en alle andere geïnteresseerden die het vakgebied Industrieel Product Ontwerpen willen ervaren, zien, horen en voelen. Laat je inspireren tijdens Be Proud and Show It!

Praktische informatie

Be Proud and Show It vindt plaats op maandag 14 januari 2019 vanaf 12.00 uur aan de Koestraat 3 in het centrum van Zwolle. Aan het event zijn geen kosten verbonden en je hoeft je niet aan te melden. Meer weten over het event? Neem contact op via BPSI@windesheim.nl.

Routebeschrijving