Student die aan het bellen is
16 apr

Bedrijvenmarkt Business Media en Recht

Op dinsdag 16 april is onze BMR Bedrijvenmarkt! Maak kennis met de studenten die vallen onder het domein Business Media en Recht.

De studenten zijn op zoek naar een geschikt stage- of afstudeerbedrijf. Hierbij merken wij graag op dat er per opleiding het een en ander veranderd kan zijn m.b.t. stage- en afstudeerperiode. Zo kan er gekozen zijn voor de reguliere stage, een werken/leren-traject of buitenlandse stages, ook het aantal weken kan variëren.

Wij worden geregeld door bedrijven en instellingen benaderd met de vraag of zij zich kunnen presenteren op Windesheim om zo in contact te komen met studenten. Bijvoorbeeld om stage- en afstudeerplekken aan te bieden, maar ook om zich eventueel als toekomstig werkgever te laten zien of om te netwerken. Met deze Bedrijvenmarkt krijgt u nu de mogelijkheid om op deze dag de eerste contacten met onze studenten te leggen.

We hebben ruimte om ongeveer 50 bedrijven, organisaties en instellingen een plaats te bieden op deze Bedrijvenmarkt. De markt wordt gehouden van 9.30 uur tot 13.00 uur in gebouw X op de begane grond (X1) van onze hogeschool.

Bij deelname krijgt u een statafel tot uw beschikking, waar u uw voorlichtingsmateriaal kan neerleggen, toelichten en studenten kunt spreken. Studenten van alle economische, communicatie en juridische opleidingen krijgen een uitnodiging om de markt te bezoeken.

Kosten
De kosten voor uw deelname zijn € 100,-. Dit is inclusief statafel, catering en lunch. Wilt u zich aanmelden voor de Bedrijvenmarkt BMR kan dat via deze link: Inschrijfpagina Bedrijvenmarkt. De inschrijfpagina sluit zodra er zich 50 bedrijven hebben aangemeld.

Vragen
Heeft u vragen over de Bedrijvenmarkt of opmerkingen, dan kunt u reageren naar: Sylvia van Polen-Port en Liesbeth Stobbink.
Mail: BMRBedrijvenmarkt@windesheim.nl
Telefoonnummer: 088-4697614

Studenten van de volgende BMR-opleidingen komen langs op de Bedrijvenmarkt:

- Accountancy (AC) (organiseert ook een eigen Kantorenmarkt)
- AD Officemanagement (ADOM)
- Business College (WBC)
- Finance & Control (FC)
- Bedrijfskunde (BDK)
- Commerciële Economie (CE)
- Communicatie (COM)
- Finance, Tax & Advice (FTA)
- HBO-Rechten (HBO-R)
- Human Resource Management (HRM)
- International Business (IB)
- Logistics Management (LM)
- Ondernemerschap & Retail Management (ORM)