Studenten voor X
8 nov

Windesheims Beste

Op donderdag 8 november wordt op Windesheim de prijs uitgereikt aan de beste studentondernemer van 2018 en aan de student met de beste eindscriptie van het jaar 2017/2018.

Windesheims Beste is een feestelijke event waarin het publiek kan kennismaken met onze studenten. Studenten die een studie bij hogeschool Windesheim combineren met een eigen onderneming of de studie hebben afgesloten met een eindscriptie, waarvoor zij een hoge beoordeling hebben gekregen. 

Pitchen

Een onafhankelijke jury maakt vooraf uit alle aanmeldingen een selectie van zes finalisten, die tijdens de finale hun bedrijf mogen pitchen en acht finalisten die hun eindscriptie presenteren. De jury en het publiek krijgen de gelegenheid vragen te stellen aan de genomineerden. Aan het einde van deze feestelijke avond maakt de jury bekend wie de beste studentondernemer van Windesheim is en welke student de beste eindscriptie 2017/2018 heeft opgeleverd.

Xoë Soree winnaar 2017

In 2017 won Xoë Soree met haar dansschool XOXO Dance de felbegeerde titel van Beste studentondernemer en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Door alle publiciteit kreeg ze veel nieuwe opdrachten en groeide haar bedrijf in hoog tempo. Een waardevolle titel dus! Bekijk hier de video met haar verhaal.

Aanmelden

Wil je de contest bijwonen? Je kunt je uiterlijk tot 1 november aanmelden voor Windesheims Beste via startpunt@windesheim.nl.

Programma 

Windesheim, gebouw C, Auditorium
Inloop en ontvangst   19.00 uur
Start contest              19.30 uur
Feestelijke borrel       ± 21.45 uur

Kijk voor meer informatie op www.windesheimbestestudentondernemer.com.