Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Passiefhuis Ontwerp & Constructie

  • Deeltijd
  • € 4990,00
  • Cursus
  • April
  • Zwolle
  • 5 maanden

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Passief Huis Ontwerp en Constructie
Introductie

Op welke manier bouw jij aan de toekomst?

Met het volgen van de opleiding Passiefhuis Ontwerp & Constructie in Zwolle sluit je aan bij de koplopers in de bouw- en installatiesector. Je bouwt mee aan een duurzame toekomst. Je leert om nieuwe gebouwen en renovaties te ontwerpen die comfort bieden en die nauwelijks energie verbruiken. Je doet vanuit de wetenschappelijke basis van de passiefhuis ontwerpprincipes praktische kennis op voor jouw projecten. Je ontwikkelt, ontwerpt en bouwt straks gebouwen die klaar zijn voor de toekomst!

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

De opleiding Passiefhuis Ontwerp & Constructie is een intensieve en gedegen opleiding van vijf maanden. Je komt voor 10 lesdagen naar onze campus in Zwolle. Daarnaast bezoek je een interessant bouwproject om passief bouwen in de praktijk te zien en ervaren.

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met deze opleiding doe je diepgaande kennis op over passiefhuistechnologie, zodat je helemaal klaar bent voor je eerste succesvolle passieve bouwproject. Als je slaagt voor het examen ontvang je een internationaal erkend certificaat van het Passive House Institute, waarmee je als professional en als bedrijf laat zien een duidelijk commitment en de expertise te hebben voor zeer energie-efficiënt bouwen.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 6 april 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 4.990 voor de hele cursus. Deze kostprijs is inclusief de kosten voor de maaltijd tijdens een bijeenkomst op de campus en het examen dat leidt tot internationaal erkende Passive House Institute certificaat. Als je ervoor kiest om de opleiding te volgen zonder examen af te leggen, bedragen de kosten € 4.490.

Via het Ontwikkelfonds Regio Zwolle bestaat de mogelijkheid voor werkgevers uit de regio Zwolle om tot 50% van de opleidingskosten vergoed te krijgen. Kijk voor meer informatie op: Ontwikkelfonds Regio Zwolle | Upgrade Jezelf(opent in nieuw tabblad).

Er zijn meerdere opties om je studie (deels) te bekostigen. Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Allard Welmers, accountmanager LLO domein Techniek.

 

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Energietransitie Fundamentals

Deeltijd, Module in Zwolle

Keuzeprogramma Techniek en ICT

Deeltijd, Keuzeprogramma

Polymer Chemistry

Deeltijd, Module in Emmen