Onderzoeksthema Technologie

Publicaties

Nieuwsgierig naar resultaten van de KIEM VANG-projecten? Het lectoraat deelt inzichten in rapporten en artikelen in vakbladen.

6 Resultaten
 1. A practical guide to 3D Printing 30 april 2017

  Een eindpublicatie naar aanleiding van het onderzoeksproject 'Nieuwe materialen voor 3D-printing'. De publicatie geeft niet alleen inzicht in de mogelijkheden van 3D-printen, maar biedt ook de benodigde basiskennis om met deze techniek aan de slag te gaan.
  Download
 2. Hergebruik van thermoharde composieten – Onderzoek naar verwerken materiaal uit het CSTDRP-proces 30 april 2017

  Een inhoudelijke eindrapportage van het KIEM-VANG project ‘Hergebruik van thermoharde composieten – Onderzoek naar verwerken materiaal uit het CSTDRP-proces’.
  Download
 3. Hergebruik van thermohardende composieten - Hergebruik in de vorm van vlokken 31 maart 2017

  Een inhoudelijke eindrapportage van het KIEM-VANG project ‘Hergebruik van thermoharde composieten – Hergebruik in de vorm van vlokken’.
  Download
 4. Hergebruik van thermohardende composieten - Prestaties bij hergebruik in de vorm van stroken 31 december 2016

  Een inhoudelijke eindrapportage van het KIEM-VANG project ‘Hergebruik van thermoharde composieten – Onderzoek naar verwerking van end-of life producten tot versterkingselementen’.
  Download
 5. Hergebruik van thermohardende composieten - Onderzoek naar producten en toepassingen 31 augustus 2016

  Een inhoudelijke eindrapportage van de uitgevoerde werkzaamheden binnen het KIEM-VANG project ‘Hergebruik van thermoharde composieten - Onderzoek van mogelijke producten en toepassingen.’
  Download
 6. Hergebruik van thermoharde composieten - Onderzoek van afval productsoorten 01 mei 2016

  Een inhoudelijke eindrapportage van het KIEM-VANG project 'Hergebruik van thermoharde composieten - Onderzoek van afval productsoorten'.
  Download