Ondersteunende projecten voor Overijsselse Familiebedrijven

Familiebedrijven gezocht voor dit project

Onderzoek - (lopend) Bent u een Overijssels familiebedrijf en heeft u hulp nodig met goed bestuur en opvolging? Familiebedrijven vormen de spil van de economie en zijn sterk regionaal verankerd. Daarom bieden Provincie Overijssel, Windesheim, Saxion, VNO NCW Midden en MKB Midden gericht aandacht en ondersteuning aan.

Wij, het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, hebben de lead bij het project rondom familie- en bedrijfsgovernance. We hebben plek voor 15 deelnemers en we richten ons op Overijsselse bedrijven met meer dan 10 personeelsleden. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van de governance in uw familiebedrijf? Of wilt u bijvoorbeeld een Raad van Advies instellen of een familiestatuut maken? Neem gerust contact op voor een kennismaking. First come, first serve!

Saxion is de organisator bij een project voor opvolgers in het familiebedrijf.

Lees meer in de flyer Aan de slag met familie- en bedrijfsgovernance (Windesheim)
Lees meer in de flyer Aan de slag met bedrijfsopvolging in het MKB familiebedrijf (Saxion)

Bij beide projecten gaat het om in kleine groepen kennis opdoen, ervaringen uitwisselen en concrete stappen zetten rondom actuele thema's in het eigen familiebedrijf.

Contact

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met Karin Rozendal. Zij kan u verder informeren en in contact brengen van de coördinatoren van beide projecten.
Stuur een mailtje aan K.Rozendal-de-Groot@windesheim.nl.