Expertisecentrum Familiebedrijven

Stichting Ten Clarenwater

U kunt het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven helpen door actief te participeren in de onderzoeken en projecten en in de netwerken en bijeenkomsten. U kunt het expertisecentrum Familiebedrijven ook steunen in financiële zin.

Stichting Ten Clarenwater

Om zijn missie waar te kunnen maken - het  versterken van de ondernemende kracht van familiebedrijven – is het expertisecentrum afhankelijk van de nauwe relaties met ondernemers in familiebedrijven. Enerzijds vanwege de interactie met en de directe deelname van deze bedrijven aan onderzoeken en kennissessies. Anderzijds om extra middelen – naast de structurele bijdrage van Windesheim – voor gericht onderzoek.

 

Via de hiertoe opgerichte stichting Ten Clarenwater kunnen families, familiebedrijven en andere organisaties en instellingen een financiële bijdrage leveren aan specifieke onderzoeksthema’s of een algemene bijdrage aan het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven.

 

Ondersteuning van gericht onderzoek naar Familiebedrijven

Om in aanmerking te kunnen komen voor de middelen van Ten Clarenwater dient het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven verzoeken in bij stichting. De verzoeken worden beoordeeld door het bestuur van Ten Clarenwater. Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven legt verantwoording af aan het stichtingsbestuur over de besteding van de toegekende gelden en de behaalde onderzoeksresultaten.

 

Wilt u meer weten over stichting Ten Clarenwater? Neem dan contact op met:

Hanneke de Weerd,

E  info@tenclarenwater.nl

T  088 - 469 60 99.


De naam Ten Clarenwater

De namen Ten Claeren Wten clarenwater cover jpgater,Ten Clarenwater en Klaarwater verwijzen naar een voormalig middeleeuws klooster en een voormalige negentiende eeuwse steenfabriek die langs de oevers van de IJssel stonden, zo ongeveer waar de A28 vanuit Gelderland de rivier overbrugt naar Zwolle en Overijssel. De nieuwe stichting verwijst naar deze oude en vruchtbare plek van kennis, toewijding en bedrijvigheid, op een bijna letterlijke steenworp afstand van Windesheim. Nieuwsgierig naar het historische verhaal?

Download de pdf