Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Shelter City Fototentoonstelling

  • 25 mei 2021
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Nieuws(opent in nieuw tabblad) / Shelter City Fototentoonstelling

Shelter City Zwolle is gestart in 2017 in samenwerking met Justice & Peace Nederland om mensenrechtenverdedigers, die gevaar lopen, te ondersteunen op een concrete en toegankelijke manier. Shelter City Zwolle wordt uitgevoerd door studenten van hogeschool Windesheim en Windesheim Honours College. Zwolle ontvangt met Sohail uit Pakistan haar derde gast.

Graag nodigen wij je uit voor de online opening van de Shelter City Zwolle 2021 fototentoonstelling op donderdag 27 mei van 19:00-20:30 via Zoom.

Tijdens de online opening zullen wethouder Dorrit de Jong van Zwolle en de Nederlandse ambassadeur voor mensenrechten, Bahia Tahzib-Lie, de webinar openen. Daarna delen mensenrechtenverdedigers David en Sohail, die momenteel in Zwolle en Utrecht verblijven, hun ervaring. Aanmelden kan direct via deze link(opent in nieuw tabblad). De webinar zal volledig Engelstalig zijn.

Vanaf donderdag 27 mei staat de fototentoonstelling met 5 prachtige portretten op diverse plekken in Zwolle om na een maand door te reizen naar andere Shelter Cities in Nederland. De tentoonstelling is in het Nederlands maar kan ook nagelezen worden op de website in het Engels: www.sheltercitytour.com(opent in nieuw tabblad).

We zien je graag op donderdag 27 mei om 19.00 uur!

De tentoonstelling is een samenwerking van de Gemeente Zwolle en hogeschool Windesheim en wordt ondersteund door Justice & Peace NL en de Nationale Postcode Loterij.

poster fototentoonstelling Shelter city

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Laatste nieuws

Teaser image

‘De kern van de Eigen leerroute? Als student zelf de regie voeren’

9 juli 2024
Teaser image

Slimme oplossingen op Innovation day

5 juli 2024
Teaser image

Keuzemodule familiebedrijven beschikbaar voor mbo-studenten

1 juli 2024
Teaser image

‘Lezen moet iets leuk zijn en niet iets dat moet’

19 juni 2024
Teaser image

Samenwerking met KWF voor professionaliseren ervaringsdeskundigheid

18 juni 2024