Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Stel je vraag aan een Zwolse student

  Home / Jongeren / Hulp bij studiekeuze / Stel je vraag aan een Zwolse student

  Meer weten over een opleiding?

  Veel studenten en oud-studenten zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden! Benader ze via social media of stuur ze een mailtje.

  Bewegen en Sport

  Hoi, mijn naam is Caya en ik ben een 21-jarige studente. Inmiddels zit ik alweer in mijn afstudeerjaar van de opleiding docent lichamelijke opvoeding. De opleiding is een sportieve en gezellige opleiding waar je leert om bewegingsonderwijs te geven aan verschillende doelgroepen. Mocht je vragen hebben over de opleiding, het studeren in Zwolle, het studeren met een functiebeperking of de Pabo-Calo richting dan kan je me altijd een berichtje sturen. 

   

  Stuur Caya een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hoihoi! Ik ben Iris en ik ben derdejaars PMT student. Mocht je vragen hebben over de opleiding, over het studentenleven in Zwolle, over op kamers wonen, over studeren met een functiebeperking of over op buitenland stage gaan, dan kan je me gerust een berichtje sturen. Ik ga graag met je in gesprek! 

   

  Stuur Iris een e-mail

  Hi! Ik ben Jitske, 21 jaar oud en ik woon in Harderwijk. Ik heb gekozen voor de studie Sportkunde omdat ik mensen graag in beweging zet. Ook heb ik in deze opleiding een buitenlandse Minor gevolgd. En vanwege een heftige blessure te maken gehad met BSA-regelingen. Dus ik vertel je graag over de opleiding zelf, of specifieke regelingen. 

   

  Stuur Jitske een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Economie, Management en Recht

  Hoi! Ik ben student Bedrijfskunde op Windesheim. Naast het studentenleven voetbal ik veel bij Sparta Nijkerk. Ik woon nog thuis omdat ik dit makkelijker vind en dus reis ik met de trein naar school. Naast Bedrijfskunde heb ik nog twee andere studies gedaan, dit zijn Bedrijfseconomie en Sportkunde. Helaas heb ik deze niet kunnen afronden, maar als je vragen hebt wil ik je daar graag bij helpen. Vragen over bijvoorbeeld de sfeer en locatie van de school zijn ook welkom!

   

  Stuur Rik een e-mail

  Hi, Ik ben Merel Bouw en ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie. Als je vragen hebt over de opleiding Commerciële Economie of over de doorstroom van het mbo naar het hbo, stuur mij dan gerust een bericht en ik help je graag met het beantwoorden van jouw vragen!  

   

  Stuur Merel een berichtje op Linkedin

  Hoi! Je kan mij benaderen over van alles over Windesheim, Zwolle. Of eventuele andere vragen over studies en studeren. Stel dat het coronavirus weer verminderd zou het ook mogelijk zijn om een soort rondleiding te geven. Ook specifieke vragen over de studies communicatie, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit of de pabo kan ik (bijna altijd) wel beantwoorden. Aangezien dit mijn derde jaar is dat ik studeer op Windesheim heb ik aardig wat kennis over de school. Dus dingetjes over hoe Windesheim werkt kan ik ook goed beantwoorden!

   

  Stuur Ruben een e-mail

  Hoi! Ik ben Artemisia en zit in het tweede jaar van Global Project and Change Management aan het Windesheim Honours College. Als je een vraag hebt over de opleiding of WHC, het studentenleven, wonen in Zwolle, of iets anders, kan je me altijd mailen en zal ik zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

   

  Stuur Artemisia een e-mail  

  ENGLISH BELOW:

  Hoi hoi, mijn naam is Roy. Mocht je vragen hebben over de BBA Global Project and Change management of de aanmeldingsprocedure van de opleiding, kun je mij benaderen. I’m happy to help!

  Hi, my name is Roy. If you have any questions in regard to the BBA course Global Project and Change Management or its selection procedure, please reach out to me! I’d be happy to help!

   

  Stuur Roy een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hi! Mijn naam is Demi Matena, ben 20 jaar en ben tweedejaars hbo-rechten studente. Hiervoor heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo 4) gehaald. Dus heb je vragen over het overstappen van het mbo naar het hbo, stel ze mij gerust. Vragen over mijn ervaringen gedurende de studie zijn ook altijd welkom.

   

  Stuur Demi een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hi! Mijn naam is Lotte en ik zit momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding HBO-Rechten. Ik heb het hier enorm naar mijn zin! Ben jij benieuwd of de studie bij je past en heb je vragen over bijvoorbeeld het studeren of ervaringen? Dan kan je deze aan mij stellen! Ik zal proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat je een goede studiekeuze kunt maken. 

   

  Stuur Lotte een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hi! Heb jij vragen over de studie Human Resource Management, hoe het is om na een tussenjaar weer te studeren op het hbo en wat hier allemaal bij komt kijken? Stuur mij gerust een berichtje en ik probeer alle vragen te beantwoorden!  

   

  Stuur Marell een e-mail Of stel je vraag via LinkedIn

  Hi, I'm Hrisiyana and I'm currently in the second year of International Business. You can always approach me and ask questions about the program, life as an international student in the Netherlands and about life in Zwolle.

   

  Stuur Hrisiyana een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hallo, ik ben Aafke en zit in het eerste jaar van de opleiding Logistiek Management. Mocht je vragen hebben over het eerste studiejaar, Logistiek Management, de sfeer op school of over de studentenstad Zwolle kan je bij mij terecht!

   

  Stuur Aafke een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hoi! Ik ben Bernice en zou jou graag willen helpen met jouw vragen! Je kan bij mij terecht voor vragen rondom studeren op Windesheim, de opleiding Ondernemerschap en Retail Management, ondernemen in het algemeen, switchen van opleiding en vragen omtrent zaken die je moet regelen wanneer je van de middelbare school naar de hogeschool gaat! 

   

  Stuur Bernice een e-mail Of stel je vraag via Instagram

  Journalistiek en Communicatie

  Ik ben 20 jaar en woon samen met mijn vriend in Zwolle, ik weet dus aardig wat van de Zwolse binnenstad. Jullie kunnen mij benaderen over Windesheim zelf en switchen (aangezien ik eerst ben begonnen aan HBO – Rechten op Windesheim). Ik kan daarnaast heel veel vertellen over het propedeusejaar. Ook kan ik helpen bij de uitleg van jaar 2, hoe je een leuke minor kiest en hoe dit in zijn werk kan gaan en uitleg geven over online lessen door de COVID-19 situatie.

   

  Stuur Kyra een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

   

  Hoi! Je kan mij benaderen over van alles over Windesheim, Zwolle. Of eventuele andere vragen over studies en studeren. Stel dat het coronavirus weer verminderd zou het ook mogelijk zijn om een soort rondleiding te geven. Ook specifieke vragen over de studies communicatie, ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit of de pabo kan ik (bijna altijd) wel beantwoorden. Aangezien dit mijn derde jaar is dat ik studeer op Windesheim heb ik aardig wat kennis over de school. Dus dingetjes over hoe Windesheim werkt kan ik ook goed beantwoorden!

   

  Stuur Ruben een e-mail

  Gezondheid en Welzijn

  Mijn naam is Lieuwe-Jan Yntema, ik ben 23 en ben tweedejaarsstudent logopedie. Mocht je vragen hebben over deze opleiding, mag je mij altijd een bericht sturen. Tevens woon ik in Zwolle op kamers. Mocht je tips over op kamers gaan willen ontvangen, dan kun je ook contact met mij opnemen!

   

  Stuur Lieuwe-Jan een e-mail

  Hoihoi! Ik ben Iris en ik ben derdejaars PMT student. Mocht je vragen hebben over de opleiding, over het studentenleven in Zwolle, over op kamers wonen, over studeren met een functiebeperking of over op buitenland stage gaan, dan kan je me gerust een berichtje sturen. Ik ga graag met je in gesprek! 

   

  Stuur Iris een e-mail

  Hoi! Ik ben Minjon en ik ben een derdejaars student Social Work. Als je vragen hebt over het studeren zelf en de studie kun je sowieso bij mij terecht! Daarnaast moet ik een aardig eindje reizen en heb ik een erg druk leven ernaast. Denk aan hoger niveau sporten, bijbaan en nog meer dingen! ik kan je goed vertellen over hoe je je studie goed kunt combineren met die dingen! Stuur je vragen op en heb je meer behoefte aan een bel afspraak kunnen we via teams altijd een afspraak plannen! Maar heb je vragen over andere dingen, wees dan ook niet bang om een mailtje te doen! Ik help je graag!

   

  Stuur Minjon een e-mail

   

  Hoi ik ben Isabel. Ik ben 17 jaar oud en zit in mijn tweede studiejaar Verpleegkunde. Ik heb het erg naar mijn zin op de opleiding. Het is een gevarieerde studie met leuke praktijklessen! Als je vragen hebt over mijn ervaringen qua studiekeuze en opleiding kun je mij mailen! Ik zal mijn best doen om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

   

  Stuur Isabel een e-mail

  Hoi! Ik ben Tessa en ik ben 18 jaar. Ik zit op dit moment in het 2e jaar van de opleiding Verpleegkunde en heb het heel erg naar mijn zin op Windesheim. Je kunt mij vragen stellen over de opleiding Verpleegkunde en als je nog andere vragen hebt ga ik natuurlijk ook mijn best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden!

   

  Stuur Tessa een e-mail 

   

  Onderwijs

  Heya! Mijn naam is Ruben en ik studeer het meest wereldwijde vak Aardrijkskunde aan Windesheim! Heb je vragen over de opleiding, studievoortgang of het onderwijs in algemeen? Stel je vragen dan gerust via de mail! Geografische groet, Ruben!

   

  Stuur Ruben een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

   

  Lijkt het jou leuk om voor de klas te staan en vind je alle schoolvakken leuk? Dan is de PABO (Lerarenopleiding Basisonderwijs) misschien wel iets voor jou! Ik ben een derdejaars student en kan je dus veel vertellen over het volgen van een hbo-studie en stagelopen op basisscholen. Kom je van het mbo en vraag jij je af hoe groot de stap naar het hbo is? Ook daar kan ik je bij helpen, ik heb deze stap immers zelf ook gemaakt! Heb je een vraag? Aarzel niet langer en stuur mij een mail!

   

  Stuur Justin een e-mail

  Hoi! Ik ben Nienke en ik ben een derdejaars student aan de Pabo. Vind jij het lastig om een studie te kiezen? Schroom dan niet om mij te benaderen. Ik heb je graag met vragen over de opleiding, stage en al het andere wat met de Pabo te maken heeft!

   

  Stuur Nienke een e-mail Of stel je vraag via Instagram

  Ik ben Marleen Hofman, 20 jaar oud en ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik super geïnteresseerd ben in hoe de natuur werkt, maar ik wil deze kennis ook graag overdragen. Je kunt mij benaderen als je vragen hebt over hoe de opleiding in elkaar steekt, hoe de opleiding over het algemeen wordt ervaren (studielast etc.) en als je wilt weten hoe het is om docent te zijn. Ik sta sinds dit jaar namelijk zelfstandig voor de klas! Daarnaast ben ik lid van de deelraad dus ook voor vragen over het reilen en zeilen binnen Windesheim kun je bij mij terecht. 

   

  Stuur Marleen een e-mail

  Mijn naam is Marten, ik ben 20 jaar oud, woon in Den Ham en zit in het vierde jaar van de Lerarenopleiding Duits. Ik ben van de havo naar het hbo gegaan en heb in de afgelopen jaren veel geleerd op het gebied van lesgeven en de Duitse taal. In het tweede leerjaar ben ik op buitenlandstage geweest, dus ook daarover kun je me alles vragen!

   

  Stuur Marten een e-mail  Of stel je vraag via LinkedIn

  Hoi! Ik ben Tamar, 21 jaar en ik zit in het vierde jaar van de lerarenopleiding Duits op Windesheim in Zwolle. Ik ben heel enthousiast over deze opleiding en je kunt bij me terecht met al je inhoudelijke vragen! Daarnaast kan ik je veel vertellen over de overstap van de middelbare school naar het hbo. 

   

  Stuur Tamar een e-mail

  Hi! Mijn naam is Famke Fay en ik studeer voor docent economie. Je kunt mij alles vragen over de opleiding, wat de verschillen zijn tussen stage lopen op het vmbo, vso en mbo en hoe je een studie kunt combineren met een (drukke) bijbaan.  

  Stuur Famke een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hallo allemaal, ik ben Paula en doe de studie Lerarenopleiding Engels. Ik ben tweedejaars student en studeer met een functiebeperking. Daarnaast help ik bij verschillende voorlichtingen. Ik woon op mezelf en kan jou alles vertellen over mijn opleiding!

   

  Stuur Paula een e-mail

  Bonjour! Ik ben Birgit, 17 jaar, woon in Emmer-Compascuum en ben eerstejaars. Ik studeer op Windesheim, omdat er een hele leuke sfeer is en ik me er op mijn gemak voel. Ik heb diabetes type 1 (chronisch), dus als je vragen hebt over het studeren met een chronische ziekte, kun je me die ook stellen.

   

  Stuur Birgit een e-mail       Of stel je vraag via Instagram

  Hoi, mijn naam is Caya en ik ben een 21-jarige studente. Inmiddels zit ik alweer in mijn afstudeerjaar van de opleiding docent lichamelijke opvoeding. De opleiding is een sportieve en gezellige opleiding waar je leert om bewegingsonderwijs te geven aan verschillende doelgroepen. Mocht je vragen hebben over de opleiding, het studeren in Zwolle, het studeren met een functiebeperking of de Pabo-Calo richting dan kan je me altijd een berichtje sturen. 

   

  Stuur Caya een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hoi ik ben Inge en ik zit nu in mijn tweede leerjaar van de Lerarenopleiding Nederands. Sinds het einde van vorig jaar krijgen wij online colleges. Toch is de begeleiding niet minder geworden! Je kan vanuit Windesheim extra studeerbegeleiding krijgen of je mag mij benaderen met vragen over de opleiding!

   

  Stuur Inge een e-mail Of stel je vraag via Instagram

   

  Hey! Ik ben Thijs, 3e jaars docent in opleiding voor het mooie vak scheikunde. Ik volg de voltijdopleiding bij Windesheim, locatie Zwolle. Ik beantwoord graag vragen die je hebt en zal dan mijn best doen om je vragen te beantwoorden! Wees ook niet bang om te vragen naar eventuele meeloop mogelijkheden!

   

  Stuur Thijs een e-mail  Of stel je vraag via Instagram 

  Hoi, ik ben Pieter, derdejaars! Je kunt mij benaderen voor algemene vragen over de Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs. Voor de richting ICT kan ik ook specifiekere vragen beantwoorden. Woon je op lange afstand van Zwolle? Ik kan ook het e.e.a. vertellen over reizen en reistijd.

   

  Stuur Pieter een e-mail Of stel je vraag via LinkedIn

   

   

  Je kunt mij naast vragen over deze opleiding benaderen over hoe het is om te studeren aan het hbo en over het studeren in coronatijd. Voel je vrij om een dag online mee te lopen! Ik help je graag verder met al je vragen! 

   

  Stuur Derren een e-mail  

   

  Of stel je vraag via Snapchat: derren.voerman

   

   

  Hoi allemaal! Ik ben Teun en ik ben een tweedejaars student van de Lerarenopleiding Wiskunde. Je kan mij alles vragen over de opleiding en over studeren tijdens corona

   

  Stuur Teun een e-mail

  Hoihoi,

  Ik ben Megan van den Berg, 2e jaars studente Teachers College. Heb jij vragen over Teachers College of wil jij meer over deze opleiding weten? Stuur mij gerust een berichtje. Ik ben blij als ik jou kan helpen!

   

  Stuur Megan een e-mail

  Hi! Mijn naam is Ruben, ik ben 22 jaar en ik woon in Zwolle. Mijn studie aan het Windesheim (PABO) combineer ik met de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Naast de bachelors volg ik het Honours Programme Sustainable Society in Almere.

   

  Stuur Ruben een e-mail Of stel je vraag via Instagram

   

  Techniek en ICT

  Hallo, ik ben Janneke Adelerhof. Ik studeer Bouwkunde (derdejaars) aan Hogeschool Windesheim. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en ben ik net begonnen aan de minor Architectuur & Stedenbouw. Ik ben van plan om voor mijn tweede minor naar het buitenland te gaan. Windesheim biedt namelijk veel mogelijkheden aan om in het buitenland te studeren of stage lopen. Als je vragen hebt over de opleiding Bouwkunde of over de gezellige stad Zwolle, kan je bij mij terecht.

   

  Stuur Janneke een e-mail

  Hoi! Ik ben Julian en ik studeer Bouwkunde op Windesheim. Ik zit in het derde studiejaar en heb de richting architectuur en stedenbouw gekozen. Heb jij vragen over Bouwkunde of een andere technische studie, stel ze gerust! Heb jij een algemene vraag over studeren bij Windesheim, ook dan ben je op de juiste plek.

   

  Stuur Julian een e-mail  Of stel je vraag via Instagram

  Hi, mijn naam is Dick. Voordat ik begon aan het hbo heb ik mbo-Elektrotechniek gedaan op het Deltion College Zwolle. Je kan mij benaderen voor informatie over de opleiding Elektrotechniek. Ook kan ik je vertellen over mijn ervaring met de overstap van het mbo naar hbo. Je kan me ook benaderen als je dyslexie hebt en sinds kort heb ik me ingeschreven bij de studentenvereniging ZHTC!

   

  Stuur Dick een e-mail

  Ik ben een 3e jaars student die jou kan helpen als je vragen hebt over deze opleiding, de overstap van Mbo naar Hbo of hoe het is om te studeren met dyslexie. Ik heb daarnaast ervaring met de topsportregeling en neem deel aan het Honours Programme.

   

  Stuur Bob een e-mail Of stel je vraag via Linkedin

  Hi! Ik ben Björn en ik zit momenteel in het tweede jaar van mijn studie Technische Bedrijfskunde. Voel je vrij om mij een mailtje te sturen met al je vragen over mijn opleiding. Daarnaast zijn vragen over Windesheim zelf, of mijn eigen ervaringen ook altijd welkom!

   

  Stuur Björn een e-mail

  Mijn naam is Roos Benjamins en ik ben één van de weinige meiden die Technische Bedrijfskunde doet bij Windesheim in Zwolle. Ik heb voor mijn opleiding op de havo gezeten en had het vakkenpakket N&T (zonder economie). Naast de opleiding zit ik in het promoteam om zo studenten enthousiast te maken en te informeren over mijn opleiding. 

   

  Stuur Roos een e-mail   Of stel je vraag via Instagram

  Wil jij meer weten over de opleiding Werktuigbouwkunde? Of hoe het is om van het vwo naar het hbo door te stromen? Dan ben je bij mij (tweedejaars) aan het juiste adres! Bovendien sport en werk ik veel, hoe combineer ik dat met school? Ook volg ik extra vakken bij de studie Technische Bedrijfskunde. Schroom niet om mij een berichtje te sturen, ik beantwoord graag jullie vragen!

   

  Stuur Eline een e-mail

  Theologie en Levensbeschouwing  

  Mijn naam is Laura en ik studeer Hbo Theologie aan hogeschool Windesheim en ik help jou graag bij al je vragen over mijn opleiding. De opleiding Hbo Theologie is een combinatie van theologie en religiewetenschappen, waarbij wordt gekeken naar de context van de persoon waarmee je werkt. Je leert tijdens jezelf tijdens de opleiding kennen en de opleiding daagt je uit om stappen te maken richting jou werk als professional. Ik geniet van mijn opleiding. Mail mij met al je vragen en ik ga mijn best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

   

  Stuur Laura een e-mail

  Of zoek op onderwerp

  Take-overs op Instagram en Snapchat

  Elke dinsdag en donderdag check je op Snapchat een take-over van een student over zijn/haar opleiding. Hoe is het nou om die opleiding te doen bij Windesheim in Zwolle? Je loopt een dagje mee en kunt ook dan meteen je vragen stellen. Ook op Instagram vinden regelmatig take-overs plaats.

  Lees hier meer over de take-overs op de social media accounts van Windesheim.  

  Cookie instellingen

  Windesheim maakt gebruik van functionele en analytische cookies om het gebruik van de website te optimaliseren. Daarnaast maken we gebruik van cookies voor marketingdoeleinden. Hiermee kunnen we je gedrag volgen op websites. Als je op 'accepteer alle cookies' klikt, geef je hiervoor toestemming. Klik op 'stel je persoonlijke voorkeuren in' om aan te geven welke cookies je accepteert. Lees ons cookiestatement voor meer informatie.


  Stel je persoonlijke voorkeuren in