Deeltijdstudenten

Samenwerken met ICT

De opleiding HBO-ICT wil partnerschappen aangaan met bedrijven om de kwaliteit van onderwijs te waarborgen en te verbeteren.

Onze studenten voeren uw opdrachten uit en combineren dit met de kennis en ervaring van onze docenten. Afgestudeerden komen daardoor beter gekwalificeerd op de arbeidsmarkt en jij ontvangt een goed product: een win-winsituatie!

Projecten en kennisbijdrage

Studenten van de opleiding HBO-ICT kunnen op professionele wijze jouw opdrachten uitvoeren, onder begeleiding van ervaren en hooggekwalificeerde docenten die op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hun bijdrage kan bijvoorbeeld bestaan uit onderzoek, advies rondom toe te passen methoden en technieken of het verzorgen van workshops. Jouw voordeel: geen investering in extra begeleiding en een kwalitatief goed product tegen een lage prijs.

Partnerschap

Wij bieden drie varianten van innovatieve samenwerkingsvormen aan, waarbij de prijs van de samenwerking afhankelijk is van de docentbijdrage. Die varianten zijn: onderwijsproject, stage en afstuderen. Ook kun je separate afspraken met ons maken, wij formuleren jouw opdracht in overleg. Je ontvangt vervolgens een offerte, waarna het partnerschap definitief gemaakt kan worden.

Pakketten

Onderwijsproject Stage  Afstuderen  
Project op school Stage op locatie Afstuderen op locatie
Variabele duur Tien weken (Web Technology), overig twintig weken Twintig weken
Een groep van 3-6 studenten onder leiding van een docent Twee studenten onder leiding van een docent Twee studenten onder leiding van een docent