Deeltijdstudenten

Q-point

Q-point, het projectbureau Bewegen en Sport, brengt organisaties op het gebied van sport en bewegen in contact met studenten van de Calo.

Je kunt tegen een voordelig tarief studenten met kennis van het vakgebied bewegen en sport inschakelen voor een (stage)opdracht of onderzoek. De studenten volgen een van onderstaande opleidingen:

Voorbeelden van opdrachten

Bij een stageopdracht komt of komen een student of meerdere studenten, een halfjaar of een jaar bij je stage lopen. Een tijdelijke kleine opdracht is ook mogelijk. In het verleden hebben studenten tijdens het KPN NK Allround schaatsen schaatsclinics gegeven met Barbara de Loor en Annamarie Thomas. Andere studenten hebben vluchtelingen leren fietsen in Ommen en er zijn studenten gaan werken als oproepkracht bij TwinFit.  

Jij biedt ons...

Onze studenten komen door jouw opdrachten direct in aanraking met hun toekomstige werkveld en kunnen zich zo op verschillende niveaus ontwikkelen. Door onderzoek te doen samen met het werkveld, verzamelen wij nieuwe kennis op het vlak van bewegen en sport en kunnen wij dit terug laten vloeien in ons onderwijs.

Producten

Naast samenwerking met het werkveld door middel van stages en (betaalde) opdrachten biedt Q-point diverse producten aan, zoals blacklight-evenementen, kin-ballworkshops en sportieve bedrijfsuitjes. Ook organiseren wij events voor organisaties, bijvoorbeeld een sinterklaasfeest.

Ga naar onze productenpagina

Meer weten?

Wil je graag gebruikmaken van onze producten en diensten of heb je een leuke opdracht voor een student van de Calo? Vul dan het aanvraagformulier in en mail dit naar q-point@windesheim.nl. Je kunt ons ook bellen via het telefoonnummer: 088 - 469 90 91.