Deeltijdstudenten

Projectbureau Communicatie

Studenten van ons communicatie projectbureau COMNOW ondersteunen je bij al je communicatievraagstukken.

COMNOW - de ideale partner

Ben je op zoek naar ondersteuning in marktonderzoek, marketing- en communicatieadvies, grafisch ontwerp, organisatie van een evenement, of heb je een andere klus waarbij communicatie noodzakelijk is? COMNOW is er voor jou! COMNOW is een projectbureau bestaande uit jonge en ambitieuze studenten die meer uit hun studie halen dan studeren alleen. Onze opdrachtgevers komen zowel uit de profit- als non-profitsector. Wij werken voor o.a. Wehkamp, Stork, Rabobank, Landstede, Gemeente Zwolle, Culinair Centrum De Herderin te Hasselt, FC Twente en Koningin Emmaschool Zwolle.

Betrokken bij het bedrijfsleven

Om de afstand tussen het onderwijs en het beroepenveld te verkleinen, en bovenal iets te betekenen voor het bedrijfsleven, hebben wij COMNOW opgericht. De vakdocenten van de opleiding communicatie ondersteunen de studenten inhoudelijk. De medewerkers van COMNOW werken de opdrachten op het communicatiebureau op Windesheim uit. Daar beschikken zij over alle nieuwe apparatuur en software die nodig is voor een professioneel eindproduct.

Consulteer ons tegen een voordelig tarief

Lees meer over onze tarieven en mogelijkheden op onze website www.comnow.nl of neem direct contact op via tel. 088 – 469 80 28. U kunt ons ook per e-mail bereiken op: comnow@windesheim.nl