Studenten buiten X zonnebril

Projectbureau Communicatie

Studenten van ons communicatie projectbureau AIDA ondersteunen u bij al uw communicatievragen. Bijvoorbeeld bij marktonderzoek. Er is meer.

AIDA Communicatie, de ideale partner

Bent u op zoek naar ondersteuning in marktonderzoek, marketing- en  communicatieadvies, grafisch ontwerp, organisatie van een evenement of heeft u een andere klus waarbij communicatie noodzakelijk is? AIDA Communicatie is er voor u! Wij zijn een projectbureau bestaande uit jonge en ambitieuze studenten die meer uit hun studie halen dan studeren alleen. Onze opdrachtgevers komen zowel uit de profit- als non-profitsector. Wij werken voor o.a. Wehkamp, Stork, Rabobank, Landstede, Gemeente Zwolle, Culinair Centrum De Herderink te Hasselt, FC Twente en Koningin Emmaschool Zwolle.

Betrokken bij het bedrijfsleven

Om de afstand tussen het onderwijs en het beroepenveld te verkleinen en bovenal iets te betekenen voor het bedrijfsleven hebben wij AIDA opgericht. De vakdocenten ondersteunen de communicatiestudenten inhoudelijk. De medewerkers van AIDA werken de opdrachten op het communicatiebureau op Windesheim uit. Daar beschikken zij over alle nieuwe apparatuur en software die nodig is voor een professioneel eindproduct.

Consulteer ons tegen voordelig tarief

Lees meer over onze tarieven en mogelijkheden op onze website aidacommunicatie.nl of neem direct contact op via tel. 088 – 469 80 28. U kunt ons ook per e-mail bereiken op: AIDAcommunicatie@windesheim.nl