C in de avond

Commerciële adviesopdrachten

Studenten van de opleiding Commerciële Economie kunnen u binnen hun projecten of stageopdrachten helpen met een bruikbaar commercieel advies. Bijvoorbeeld voor een salesopdracht of een marktonderzoek.

Studenten van de opleiding Commerciële Economie werken graag aan ´echte´ adviesopdrachten. De opleiding is daarom op zoek naar bedrijven en ondernemingen die behoefte hebben aan advies op sales- en marketinggebied en graag samenwerken met jonge, gedreven marketingstudenten, die de uitdaging heel graag aangaan!

Hieronder een overzicht van de studentenprojecten/-stages die binnenkort weer van start gaan en waarvoor we op korte termijn bedrijven zoeken met een commerciële opdracht:

Jong salestalent met een 'drive'

omslag sa bedrijvenU zoekt ze, wij hebben ze. Talentvolle studenten met een 'sales drive'. Gemotiveerde vierdejaars hbo’ers (overwegend vanuit de opleiding Commerciële Economie) met de S-factor. Door ons geselecteerd, met een stevige theoretische basis en een hele reeks trainingen in gespreks- en verkooptechnieken. En meer. De nieuwe generatie accountmanagers: fris, 'eager' en nog volop in ontwikkeling. En zij zoeken u! Een niet-de-eerste-de-beste organisatie, maar eentje met een goede reputatie en een salesafdeling met ambities. Een organisatie die nieuwsgierig is naar een frisse blik, een nieuw geluid. Die ons salestalent voor langere tijd wil ervaren, beproeven en -wellicht- aan zich binden.
Voor ons specialisatieprogramma Sales & Accountmanagement zoeken wij -selectief- organisaties met een salesambitie, die elk gedurende 16 weken één of meer van onze gedreven, talentvolle salesstudenten een unieke stageplek kunnen bieden.
Gecertificeerd
Het programma is gecertificeerd door de SMA (Sales Management Association) en studenten ontvangen na afloop het kenniscertificaat SMA-B1 Senior Sales professional (www.sma.nl).

Contact
Projectcoördinator André Tertoolen, ac.tertoolen@windesheim.nl

Lees meer in de informatieflyer

Vergroot uw commerciële kracht

omslag vergroot uw commerciele kracht Het MKB levert een forse bijdrage aan de Nederlandse economie. Maar tweederde van de Nederlandse bedrijven groeit niet en 'vecht' om te overleven. Een gevecht met lage prijzen en marges, dat plaatsvindt op basis van een vermeend langdurig concurrentievoordeel in een markt. Maar hoe blijft u ondernemend en stabiel in een wereld die razendsnel verandert? Wilt u komen tot een praktische commerciële aanpak en winstgevende oplossing voor uw bedrijf? Wilt u het verschil maken? Zoekt u concrete handvatten? Dan is dit project iets voor u.
Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Marketingplan, inclusief strategie en inzet instrumenten;
  • Promotieplan, inclusief positionering en inzet van instrumenten en media;
  • Onlineplan, inclusief marketingfunnel, contentplan en adwords-socialmediaplan;
  • Prognose van het resultaat.

Contact
Projectcoördinator Frans Werkhoven, fgm.werkhoven@windesheim.nl

Lees meer in de informatiefolder

Vergroot uw commerciële innovatiekracht

omslag vergroot uw commerciele innovatiekrachtHet MKB levert een forse bijdrage aan de Nederlandse economie. Maar tweederde van de Nederlandse MKB bedrijven groeit niet en „vecht” om te overleven.
Een gevecht met lage prijzen en marges dat plaatsvindt op basis van een vermeend langdurig concurrentievoordeel in een markt. Maar hoe blijf je groeien in een wereld die razendsnel verandert? Wilt u uw concurrent onbelangrijk maken en komen tot winstgevende innovatieve oplossingen voor uw bedrijf? Wilt u een groeiperspectief met concrete handvatten? Dan is dit  project iets voor u.
Het advies bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analyse huidige marketingbeleid;
  • Analyse van waarde proposities, klantrelaties, segmenten, kanalen en inkomstenstromen;
  • Rapportage van een innovatief businessmodel met een inschatting van het resultaat.

Contact
Projectcoördinator Frans Werkhoven, fgm.werkhoven@windesheim.nl

Lees meer in de informatiefolder