Studenten buiten X zonnebril

Martin Hemmink

Algemeen directeur en groot aandeelhouder van Hemmink BV

Contactpersoon

Martin Hemmink

Ervaring

Algemeen directeur en groot aandeelhouder van Hemmink BV in Zwolle, een organisatie in hoogfrequent techniek, antenne-techniek en kabeltelevisieverdeelsystemen. Het bedrijf speelde een belangrijke rol bij de introductie van kabeltelevisie op de Nederlandse markt met de merken Astro en Bedea.
In 2007 werd Hemmink benoemd tot ‘Ondernemer van het jaar’. Hemmink BV is een duurzame en innovatieve onderneming die zich ‘Investor in People’ mag noemen en meerdere keren is gerekend tot de ‘Best Managed Companies’ in Nederland. In 2010 eindigde de onderneming bij de beste vijf bedrijven van Nederland voor de ‘Kroon op het Werk’-prijs voor goed werkgeverschap. Hemmink vervult vrijwillig bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties en ondersteunt goede doelen op het gebied van zorg, cultuur en sport.

'Contact met andere EiR's levert nieuwe inzichten op'

'Het geeft voldoening als je bijvoorbeeld tijdens terugkomdagen voor stagiairs goede aansluiting hebt bij studenten en een verbinding kunt leggen tussen theorie en praktijk. Het contact met andere EiR’s levert nieuwe inzichten op, omdat je met werk bezig bent dat voor iedereen nieuw is ten opzichte van de normale dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heeft het ook meerwaarde voor de medewerkers in het eigen bedrijf, omdat ze betrokken worden bij en bijdragen aan de uitvoering.'